2777
2789
عنوان

س هفته بعد زایمان میشه رفت سرکار

113 بازدید | 15 پست

سلام . اگر نیاز مالی داشته باشید علی رغم اینکه همسرتون همه تلاشش رو میکنه و سعی میکنه که هیج کمبودی رو حس نکنید اما خودتون متوجه باشید که چه فشاری رو داره متحمل میشه. 

مرخصی زایمان داشته باشین اما حقوقش نامرتب پرداخت میشه و کم 

پیشنهاد کار بهتون داده بشه نزدیک خونه 

حاضرید بچه رو بزارید پیش مادربزرگ پدری و یا مهدکودک 

روزی ۴ساعت 

میدونم که هیچی جای مادر رو نمیگیره و.... اما گفتم خودتون رو بزارید جای این بنده خدا و شرایطش رو سعی کنید درک کنید 

پنجشنبه ها هم تعطیل .

نه 

اخه بچه سه هفته رو

لااقل اگه سه ماهش بود یه چیزی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا 

بچه واجب تر از هرررررر کاریه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بشین بچه رو نگه دار

و جوگیر نشو!!

کار در منزل شده تلفنی پیدا کن

بچه رو مهد ک به هیج عنوان نسپار

اونم نوزاد!!!

بعدم بسپاری دست مادربزرگ

که بزرگ شد یادش بره تو مادرشی؟

چنین ظلمی رو نکن

مادر من چنین کاری کرد

نقش خودش کلا تو زندگیم فراموش شد

و مادربزرگم شد مادرم

الانکه بچه احتیاج کامل بهت داره

میگی چند هفته بدنیا اومده

بیچاره رو اواره کنی که بری

مگه چقدر میخوای در بیاری

به همون حقوقت قانع باش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نه

بچه که میاد اولویت اونه دیگه فشار رو هرکی باشه مجبوره تحمل کنه چون اون بچه باخواست خودش که نیومده

بچه به اون کوچیکی رو نمیشه به کسی سپرد

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯