2777
2789
عنوان

رامسر

116 بازدید | 24 پست

میخوایم بریم مسافرت رامسر،دخترم خیلی دوست داره بره دریا میترسم هوا خوب نباشه نتونم ببرمش دریا.کسی مال اونجا هست بگه هواش چطوره؟هواشناسی تا جمعه هوارو خوب زده

اهل اونجا نیستم ولی فکر کنم سرد شده الان 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان باید سمت ما جنوب بیاین

هواش بهاری شده عالیه 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

سلام عزیزم من هستم رامسری،هوا ابریه و یکم سرد میتونی یه لحظه ببریش لب دریا ولی اینکه آب بازی کنه نه ...

حیف شد.تابستون ک وقت نشد الانم ک وقت شده دیگه هوا سرد شده

نه بیا خوبه جا ارزونهوا عالیاب گرمحجاب ازاد😂😂😂😂😂کلا مملکت رو هواست

🤣🤣🤣بخدا دیروز دیدم تو مغازه آبجو میفروشن.ب شوهرم گفتم فک کنم انقلاب شده ب ما نمیگن🤣ولی فک کنم واقعا انقلاب شده ب ما نمیگن