2777
2789
عنوان

رامسر

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 24 پست
🤣🤣🤣بخدا دیروز دیدم تو مغازه آبجو میفروشن.ب شوهرم گفتم فک کنم انقلاب شده ب ما نمیگن🤣ولی فک کنم وا ...

دقیقااا اینجا هم افتضاحه

مردا که همه لب ساحل لختن با شورت

زنا هم تپ و دامن اکثرشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی رامسرو دوست دارم.شوهرم میگه بریم چالوس راهش نزدیکه من میگم یا رامسر یا هیجا🤣🤣

نه برو کیف کن

من نیومدم تا حالا ولی طبق شنیده ها و کلیپ های اینستا عالیه👌🏻🤩

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

نه برو کیف کنمن نیومدم تا حالا ولی طبق شنیده ها و کلیپ های اینستا عالیه👌🏻🤩

خیلی قشنگه.اصلا مردمشم قشنگن کلا با شهرای دیگه شمال ک رفتم خیلی فرق داره خیلیم با کلاسه

خیلی دوست دارم تاحالا هم نیومدم.ولی خوب با دوتا بچه ۳ و ۲ ساله مطمعنم تو راه جون میدم خیلی راهه

تقریبا ۱۵ ساعت راهه حق با شماست ولی دریای جنوب با شمال خیلی فرق داره 

امیدوارم یه روز تشریف بیارید 

تقریبا ۱۵ ساعت راهه حق با شماست ولی دریای جنوب با شمال خیلی فرق داره امیدوارم یه روز تشریف بیارید

خیلی دوست دارم ایشالا بطلبه😅با هواپیما هم خیلی میشه چون ۴ نفریم.ایشالا ماشین خوب بخریم حتما اولین مسافرت میایم جنوب 

شما رامسرید؟چون هواشناسی یکم ابری زده میترسم بارونم نیومد سرد باشه نتونم ببرمشون دریا.عشق دریان طفلی ...

فکر نکنم بشه تو آب رفت ، ابر و بارون هم که جزو جاذبه های همیشگی و زیبای رامسر هستش ، ولی به صورت کلی هوا خییییلی خوبه ، من تازه اونجا بودم .