با اینکه تا الان هیچی برام کم نذاشته و مدام برام طلا میخره و هرچی بخوام فراهم میکنه اما بخاطر اینکه یه شب نبودم رفت بود با دوستاش مست کرده بود بعدم تصادف شدید کرده بود از اعتماد من سو استفاده کرده بود ابرومو برده دیگه بزور تحملش می کنم و بچه تو شکمم نمیخوام ازش خانومای متاهلی چی کنم مجردا و بی تجربه ها نظر ندین
چه ابرویی این دوره اکثر مردها مشروب میخورنخداروشکر کن ک سالمه حرف بقیه مهم نباشه برات
چرا باید مشروب خوردن رو عادی جلوه بدیم
قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد میکنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا خدایا قلبم شکسته🤺💔 میدونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم». خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی میدونم که میشنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی. خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰. خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش مامان دوتا جوجه فسقلی
زود جا زدی همه اشتباه می کنن یکم تلاش کن سریع می گی بچمو نمی خوام
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
بذار اروم شی درست میشه ولی نذار سمت این دوستای ناباب بره دیگه نه با زور با روشهای بهتر بدیاشونو بگو و اینکه زندگیتونو خراب میکنن مردا اثر پذیرن خودش میفهمه اشتباه کرده
منم وقتی از شوهرم عصبی میشم فک میکنم دوسش ندارم ولی عاشقشم سعی میکنم تو عصبانیت تصمیم اشتباه یا حرف اشتباه نزنم که خودش شرمنده شه