این آدم یه فرد عقدهایه امیدوارم خدا کمکش کنه و زودتر شفا پیدا کنه😅😂🤦🏻♀️
•که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصهی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۱۶۰ اتفاقا معلمم مشکلی هم با قدم ندارم این همه خانم قد کوتاه تو جامعه همه هم محترم و با شخصیت
والا هر جامعه ای به اندازه میانگین خودش، الان میانگین زنای آمریکایی همین ۱۶۰ ۱۶۱، بعدم قد کوتاهی نیست اما خب بلند هم نیست بنظر من تقریبا میشه گفت متوسطه چون میانگینه
•که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصهی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨
کاش ملاک انتخابشو به جای کلی سوال دینی چرت و پرت میزاشت رو سلامت روان شرکت کننده
الان بیشتر دقت میکنن ولی درسته خب، اخلاق و دین هم تا یه جایی مهمه اما اگه رو این موضوع هم بیشتر دقت بشه خیلی بهتره
پستای توی تایپک رو بخون ، بالاخره شما غیر عقب مونده😐
قد خودت چنده انسان کامل،
معلم هم هستی چه حیف جایگاه معلمی که به تو دادن،
چه حیف دانش اموزایی که زیر دست تو بیان .
حتی تاسف، هم حیفه برای شما به کار بره .
:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی که دوستت دارم ... 🥲🩵(( و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل). قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند... ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم. ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍