2777
2789
عنوان

به نظرتون این بچه عقده ای میشه

404 بازدید | 35 پست

پسرخالم کلاس دوم دبستانه، بعد سه تا دختر و یه پسر به صورت خدا خواسته دنیا اومده، خالم اصلا تا 5 ماهگی کامل پریود میشد دستگاه گذاشته بود و اما شد و الانم 49 سالشه.

پدر مادرش قدیمی فکر می کنن و همش تصورشون اینه که خب بقیه بچه ها چطوری بزرگ شدن اینم همونطور

در صورتی که توی کلاسشون همه بچه ها تک فرزندن، همشون سر هر زنگ یه تغذیه مادر براشون گذاشته و خودش درست کرده.

اخه چند وقت پیش پسرخالم گفتش که همکلاسیش ظرف غذای مخصوص داره که چند قسمتیه و هر بخش یه چیزی توش میذارن براش

خالم گفت دوستت غلط کرد و براش همون خوراکی های شرکتی میخرن

زیادم وقت نمیگذرونن باهاش همش بیرون و کوچه خیابونه

بچه ها انقدرم خوشگل و بامزه و دوست داشتنیهههههههههههه موهای لخت مشکی داره با چشمای درشت مشکی

نه بابا 

عقده ای نمیشه 

فقط بزرگ شد با یه عالم خاطره بد از کودکیش میگذرونه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا عقده ای نمیشه فقط بزرگ شد با یه عالم خاطره بد از کودکیش میگذرونه

بد نمیگذره بهشا همه خواهر برادراش هی بهش پول میدن وسیله میخرن واسش تو این سن گوشی و تبلت و همه چی داره اما رسیدگی نمیشه بهش اصلا

خوب وقتی  پسرخالت  نیستش با مادرش صحبت کن بگو شما که فقط همینو تو خونه دارین اگه امکاناتش رو دارین درحدی که زیاده روی نشه به خواسته هاش توجه کنید دلش که شاد بشه می‌تونه با شما ارتباط بهتری برقرار کنه و احتمالا  در آینده آدم موفق‌تری بشه 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

اومده بود خونه مامانم با مامانم رفته بودن خونه دوست مامانم همه اونجا عاشقش شده بودن

عززززیزم💓

خدااایا خودت هواشو داشته باش

شما به خالت نمیگی بهش محبت کنه و اینااا؟؟

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

ن عزیزم اون خیلیم موفق میشه این بچه های الان که شیر مرغ تا جون ادمیزاد هرچی براشون فراهم میشه ببین چ ...

اره خیلی خیی خیلی زرنگهههههههههه کل امار حساب و کتاب پولاشو مثل ادم بزرگ داره

بد نمیگذره بهشا همه خواهر برادراش هی بهش پول میدن وسیله میخرن واسش تو این سن گوشی و تبلت و همه چی دا ...

رسیدگی عاطفی دیگه 

به نظر من این بعدا مشخص میشه 

ولی فکر نکن عقده ای بشع

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️