2777
2789
کاش دستشویی عمومی بود ولی اره از همون ج نده‌های دستشویی عمومی

خدا این خانم های خراب رو لعنت کنه که آسایش بقیه د میزنن بهم خب کثا فت برو کار کن   خدا ازشون نگذره  خدا لعنتشون کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان میشه بنظرت؟؟

اگه زود پی گیری کنی اره حتما نذار ریشه دار بشه وخطرناک 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یعنی چییعنی خراب و هرزه ها باعث با نی بودن یا نبودن؟

من هیچ وقت نمیرم پاچه زنی رو بگیرم اگر هم خیلی خراب باشه اون به من تعهد ندارع اما شوهرم داشته که!پس شوهرم مقصر هست باید شوهرم جواب بده و من قطعا ببینم مثبته باهاش زندگی نخواهم کرد

عزیزم از کجا فهمیدی این مشکل داری علاعمش چی بود منم مدنیه گلو درد دارم خوب نمیشم

من فکر کردم مشکل لوزه دارم که معاینه کرد دید در اصل برای گوشم هم رفتم نه حلقم همین که آب دهنمو نمی‌تونستم درست قورت بدم که گفت مربوط به معدته و ربطی نداره

منم دقیقا مشکل شما رو دارم 

با شوهرم س ک س دهانی داشتیم و بعد مدتی شوهرم زگیل های ناجوری زد بدنش چند بار لیزر کرد و دوباره برگشت و خیلی ترسناک 

من الان دو سه سال هست که طلاق گرفتم 

ولی گاهی وقتا گلو درد دارم و آب دهانم بسختی قورت میدم 

تو آینه نگاه میکنم چیزی شکل زگیل در دهانم نمی‌بینم ولی  نگرانم که پایینتر باشه و قابل مشاهده نباشه

میخواستم ببینم شما توی آینه می‌بینید ؟