2777
2789

من بچه ای دومم  که دنیا اومدهمزمان شد با شروع کرونا دیگه به خاطر حساسیت شوهرم 

و بچه هام

دیگه نرفتم سرکار

حالا دخترم پیش دبستانیه

دلم میخواد دوباره برم سرکار ولی واقعا توان قبل رو ندارم

دیسک کمر دارم، کمرم عاجز

شما پشیمون نیستین از نرفتن؟

دیگه کلا نرم سرکار، ولی خب واقعا تو اجتماع بودن دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همکارم از شغلش کنار کشید اما حیطه شغلی اش عضو کرد ... همیشه عاشق مطالعه کتاب بود کافه کتاب زدند با همسرش 

اتفاقا الان بیشتر باهم وقت میگذارن منظورم این نیست این کار شما انجام بدید نه .میگم اگه دلت استقلال مالی میخواد در مقایسه کوچکتر و کمتر شروع بکار کن

من شاغل نبودم ولی چون سال اخردانشگاهم رو بابچه یکساله تموم کردم دیگ اصلا دنبال کار نرفتم.بخاطر بچه ه ...

اینکه آدم دستش تو جیب خودش باشه واقعا یه لذت دیگه داره

اگه شرایطت جور شد برو دنبال کار

من همکارم از شغلش کنار کشید اما حیطه شغلی اش عضو کرد ... همیشه عاشق مطالعه کتاب بود کافه کتاب زدند ب ...

من الان شرایط اینکه یه شغل خونگی بزنم و درآمد داشته باشم دارم

ولی قبلا تو یه مدرسه غير دولتی تدریس میکردم

الان هم میتونم برم واقعا هم دوست دارم

ولی خب نه توان و نه اعصاب قبل ندارم میترسم وسط راه جا بزنم

من الان شرایط اینکه یه شغل خونگی بزنم و درآمد داشته باشم دارمولی قبلا تو یه مدرسه غير دولتی تدریس می ...

من خودم بودم درگیر مدرسه ها غیرانتفاعی نمی‌کردم باز اگه دلت آزمون ماده 28 میخواد یه موضوع.به نظرم شغلی انتخاب کن که حالت بهتر کنه بتونی به اولویت هاتون برسید و استرس کمتری تجربه کنی 

اینکه آدم دستش تو جیب خودش باشه واقعا یه لذت دیگه دارهاگه شرایطت جور شد برو دنبال کار

کسیکه دیسک کمر داره باید بیشتر مراقبت کنه سلامتیت واجب تره هم بیرون کارکنی هم خونه سخت میشه برات مگه اینکه درهفته فقط چندروزی بری اونم ساعت کاری کم باشه 

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

اینکه آدم دستش تو جیب خودش باشه واقعا یه لذت دیگه دارهاگه شرایطت جور شد برو دنبال کار

خیلی خوبه ولی شرایط کار بیرون رو ندارم،ازصبح پامیشم کاراخونه،اشپزی،بچه هام و....ازطرفی کسی رو ندارم بچه هامو بگیره،مهدهم نزدیکمون نیست

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید