2777
2789
عنوان

دیروز یکی تو دانشگاهمون از ساختمون افتاد فوت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 33 پست
نه از پنجره

ای وای!   دوربین مدار بسته نبوده اونجا؟   احتمالا خودکشی بوده!   

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس خودکشی کرده یا یکی هلش داده

اخه اگه بخوان یه مرد بلند کنند و هلش بدن از پنجره بیرون بالاخره صدا می کنه و یه فریادی می زنه.  بعد همه پنجره های دانشگاه ها یا نرده دارن یا لبه نیم متری دارن!

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نرده نداره و اینکه صدای داد اومد بعدش افتاد

میگم شاید حواسش نبوده نرده که نداشته یهو خودش افتاده پایین 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

نرده نداره و اینکه صدای داد اومد بعدش افتاد

حالا بالاخره پلیس میاد تحقیقات و دوربین ها رو چک می کنند و دوستان و همکلاسی ها و ... می برند برای بازجویی 

صدای فریاد موقع افتادن امد یا قبلش.   موقع افتادن طبیعیه داد زدن.  ولی اگه قبلش بوده باشه احتمالا قتله

اخه الان میبینم همه 15 20اینا ازدواج کردن دیگ همسنای من همه متاهلن

اینجوریم نیست که همه ۱۵ تا ۲۰ ازدواج کنن

خدا تقدیر ازدواج هر کیو تو یه موقعیت و مکان مخصوص خودش قرار داده شاید شما امسال ازدواج کنی خوشبخت تر باشی اما اونی که ۲۰ سالگی ازدواج کرده ۲۵ سالگی طلاق بگیره

وای🥲🥺 حق داری استارتر

هرکسی یه مشکلی داره و اینکه بنظرم بجای اینکه تو دانشگاه همه پز داشته های کوچیکشون رو میدن و اکثرشون خودشونو بالاتر از بقیه میبینن مسئولین دانشگاه هم فقط رو پوشش حساسن نه چیزای دیگه اگه اینجوری نبود بنظرم این اتفاق حداقل تو دانشگاه نمیوفتاد .اگه کسی هلش داده اونم مسئله جداس

حالا بالاخره پلیس میاد تحقیقات و دوربین ها رو چک می کنند و دوستان و همکلاسی ها و ... می برند برای با ...

اوهوم دیروز مامور اینا اومده بودن گفتن اطلاع میدیم دقیق چیشده

میشه برای ازدواج من دعا کنید سنم زیادشده تروخدا دعا کنید نمیدونم اصلا میتونم ازدواج کنم یا دیگه 27سا ...

من ۳۳ سالمه هنوز امید دارم ۲۷ ک چیزی نیس بعدم برای زندگیت هدف گذاری کن آخه ازدواج شد هدف؟

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖