2777
2789
عنوان

دخترایی که رشته خوب قبول شدین

170 بازدید | 26 پست

بیایین بگین از کی شروع کردین

منابعتون چی بوده

چه کلاس هایی نگاه کردین 

و به من پشت کنکوری نصیحتتون چیه؟😭😂

آهای تویي که داري امضاي منو مي‌خوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه سال پیش قبول شدم ،چون احتمالش هست منبع بهتری اومده باشه تو بازار منبع رو نمیگم بهت ولی خب بهترین کار اینه یکی دو تا منبعی که باهاش ارتباط برقرار میکنی و دیگرانم میگن خوبه رو در نظر بگیری حل کنی 

بابت کلاس و ...هم کسی که زیاد درگیر کلاس میشه نتیجه نمیگیره ،به خصوص برای پشت کنکوری ...

من اینجوری بودم که اول تست میزدم ببینم چیا یادمه ،میرفتم درسنامه میخوندم جاهایی که یادم رفته بود ،اگه میدیدم اون مطلب اذیتم میکنه خودم بفهمم میرفتم تو تلگرام اون بخش از کلاسا رو میدیدم 😕(بابت شرعی بودن مطلبم اگه کسی حساسه من قبلا پولشونو میدادم و واقعا نمیرسیدم همه رو چک کنم و عملا پولم الکی رفت 😂)

You're all the things I've got to remember