2777
2789

حسابداری قبول شدم علاقه ای ندارم بهش صرفا بخاطر حرف بقیه که گفتن آینده شغلیش خوبه 

خودم روانشناسی و مشاوره دوست داشتم🙂

حداقل اگه حسابداری دولتی قبول میشدم باز یه انگیزه داشتم 

ولی اخه حسابداری پیام نور🤕

شرایط پشت کنکور موندن ندارم ، چون یه سال پشت بودم 

چیکار کنم⁉️🙁

مسیری را که دوست داری برو 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انصراف بزن با سوابق برو پیام نور روان، البته فکر کنم میشی ورودی بهمن، برو بپرس ببین پذیرش دارن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

برمیگشتید عقب بازم حسابداری رو انتخاب میکردید؟

حسابداری رشته ای هست که همه جا کار واسش هست از بانک بگیر تا عمده فروشی ها 

من خودم نخواستم شاغل باشم ولی خودم به حسابداری علاقه داشتم 

حسابداری مثل ریاضیه وقتی یاد گرفتی دیگه لذت میبری ازش شاید اولاش سخت باشه ولی یهو راه میوفتی 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
میشه یعنی؟12 واحد تو یه ترم میتونم پاس کنم؟

معمولا ترم اولی ها 14 واحد می تونند انتخاب کنند ، چون میگی به حسابداری علاقه نداری ، شرایط تغییر رشته تو پیام نور این 12 واحد پاس کنی و معدلت بالا 12 بشه حتی 12 هم بشه و درسها رو همه رو پاس کنی با نمره ی 12 راحت می تونی تغییر رشته بدی .

اره می تونی ، مثلا اندیشه 1 ، ادبیات فارسی رو بردار با 3 تا درس دیگه 

معمولا ترم اولی ها 14 واحد می تونند انتخاب کنند ، چون میگی به حسابداری علاقه نداری ، شرایط تغییر رشت ...

بستگی به واحدهای که برمی داری نهایت 4یا 5 تا کتاب بشه ، که راحت میشه خوند و پاس کرد