2777
2789
عنوان

راجب خواستگارم راهنماییم میکنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 27 پست
رفتاراش دقیقا مرددم کردهم از شغلم متنفرمیکسال زجه زدم رفتم😂بعد نظر اونو پرسیدم بهم گفت اگه به حال خ ...

یبین خواستگار همیشه نیست، این فرصت خیلی خوبیه

میدونم محیط کار چطوریه، ولی مجرد باشی مجبوری بری دیگه

مطمئن باش چهره اش هم به دلت میشینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ظاهر شوهرم به دلم نبود یعنی بیشتر قدش که کوتاه بود به دلم نبود ، ولی همه رفتن روی مخم که پسر خوبی ...

رفتار و اخلاق شوهرتون چطوره؟

رفتار خوبش باعث نشد دلت گرم شه؟یا بداخلاقه؟

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

چند تا قرار دیگه ببینش بعد قضاوت کن یکهویی رد نکن به نظرم اگر سایر ایتماهش خوبه .بگذار با دید باز رد ...

اشکالی نداره؟

خانوادم حساسن میگن مردم مسخره ما نیستن🤦🏾‍♀️

رفتار و اخلاق شوهرتون چطوره؟رفتار خوبش باعث نشد دلت گرم شه؟یا بداخلاقه؟

اخلاقش بد نیست ، موقعی که خوبه میگم واای چقدر مهربونه  ... ولی خیلی اوقات هم عصبی و پرخاشگر میشه و داد میزنه و فکر آبرو نیست که همسایه میشنوه و...

اهل خیانت و هیز بازی و دود و قلیون و سیگار نیست. بدون من بیرون چیزی نمیخوره و بدون مشورت من کاری نمیکنه ، ولی میدونی این قدش که از اول زندگی به دلم نبود ، هر کاری هم بکنه انگاری ته قلبم دوسش ندارم. الانم فقط زندگی میکنم که روزام بگذره و عمرم تموم بشه .. بچه هم ندارم که بگم به خاطر بچم موندم ، فقط چون میدونم بگم میخوام جدا بشم همه میخوان من رو بازخواست کنن که چرا ... مگه روز اول کور بودی و ... 

اخلاقش بد نیست ، موقعی که خوبه میگم واای چقدر مهربونه ... ولی خیلی اوقات هم عصبی و پرخاشگر میشه و د ...

ولی کلا بع نظرم قد خیلی کم اهمیت تر از چهره هست

قد همین که یکم ازت بلندتر باشه کافیه