2777
2789
عنوان

نی نی یار تگ کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 43 پست
لطفا اعتقادات خودتون واسه خودتون نگهدارین وجایی بازگو نکنید عزیزمن دلشکستن هنر نیست بخدااااینکه گفتی ...

دل نشکستم با هرکس میخواد بره 

اول برگشته پز خاستگاه میده که پولداره

بعد میگم سنش و سنت کمه و مسئولیت زیاده 

میگه مگه تو میخوای ازدواج کنی پاش بیفته خودت زودتر میری

کسی که عقد داشته باشه مناسب نیست حق دارم با کسی که مثل خودمه باشم نظر دادن من کجا ادبیات زشته ایشون کجا 

بماند که روانی بچه سال و اینا هم شدم رنگ عوض کردن بعد عذرخواهی بیا و ببین 

عذرخواهی کردیم تمام شده بقیه اومدن طرف ایشون میگرن چون گناه داره ولی توهین به بقیه گناه نداره آتیش بیاره معرکه هم کم نیست 

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

دل نشکستم با هرکس میخواد بره اول برگشته پز خاستگاه میده که پولدارهبعد میگم سنش و سنت کمه و مسئولیت ز ...

کسایی هم هستن که عقد ندارن ولی مناسب نیستن

اون خانوم خودش عقد کرده بود قبلا نه خواستگارش

پس دلشو شکوندی وکارما داره این کارت

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم هرسخن جایی و هرنکته مکانی دارد خودت یه حرفی زدی وبقیه هم اونجوری گفتن بهت دیگه حرف توام به م ...

چی بگم پشت سر این کاربر که بهم توهین کرده اگر ببینی چقدر اومدن بی احترامی کردن واقعا درسته؟ هزارسالم بگذره با مرد  مطلقه و با گذشته مبهم و پسر عقد کرده برای راحتی بعضیا شده نمیرم  

زن دوم میشی شبیه مصی هستی چرت پرت میگی 

ولش کن اعصابت خورد نمیکنم ولی حقم نبود چهره مظلوم بگیره طرف و من آنقدر بد نشون داده بشم برای چیزی که نظرمه

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

کسایی هم هستن که عقد ندارن ولی مناسب نیستناون خانوم خودش عقد کرده بود قبلا نه خواستگارشپس دلشو شکوند ...

من راجب خودم می‌دونم که هیچ وقت تصمیم نمی‌گیرم وارد این مدل آشنایی بشم به اوشون هم گفتم هرجور صلاح میدونید ولی کسی حق نداره بابت سبک زندگی متفاوت مون مسخره بازی دربیاره و کارما هرچی هست من خوشم نمیاد مگه زوره

اگر اوشون میخواد این مدلی آشنا بشه میل خودشه نفرین دیگ نداره هر کسی عقیده اش فرق میکنه

دل نشکستم با هرکس میخواد بره اول برگشته پز خاستگاه میده که پولدارهبعد میگم سنش و سنت کمه و مسئولیت ز ...

۲۳سالته ولی هنوز به بلوغ عقلی نرسیدی  به کسی که تو عقد جداشده نگی کسی که عقد کرده مناسب نیست

من راجب خودم می‌دونم که هیچ وقت تصمیم نمی‌گیرم وارد این مدل آشنایی بشم به اوشون هم گفتم هرجور صلاح م ...

انگار متوجه نشده دختره خودش عقد کرده بود قبلا نه خواستگارش میفهمی یا نه

چی بگم پشت سر این کاربر که بهم توهین کرده اگر ببینی چقدر اومدن بی احترامی کردن واقعا درسته؟ هزارسالم ...

درسته نظرته ولی هرجایی نباید بگییی

۲۳سالته ولی هنوز به بلوغ عقلی نرسیدی به کسی که تو عقد جداشده نگی کسی که عقد کرده مناسب نیست

باشه عزیزم توهین اوشون و دو تا کاربر دیگ که من خر و روانی دونستن لایقمه و همراه اینا همراهی میکرد و مسخره کردن کسی که نظرش مخالفه و انتخابش فرق داره اصلا نباید نظر بده وگرنه کارما داره و به اوشون ظلم کرده

تمام شده رفت نظرتون محترمه 

بعد معذرت خواهی میگه خدا شفات بده واقعا نوبره😐@niniyar‍ من نمی‌خوام کشش بدم فقط نظرم گفتم برای همی ...

مجدد بعدش عذرخواهی کرد و من هم بهشون تذکر دادم 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بعد معذرت خواهی میگه خدا شفات بده واقعا نوبره😐@niniyar‍ من نمی‌خوام کشش بدم فقط نظرم گفتم برای همی ...

پست مامان اسماعیل برای همون روز بوده و تذکر گرفتند به کاربر زحل هم تذکر می دم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

روز بخیر راستش یه اعصاب خوردی بوجود اومده خواستم رسیدگی کنین از روزی که حساب کاربری گذاشتم با هر پست ...

چرا ی طور حرف میزنی انگار کلاس اولیا دارن ب معملشون از یکی دیگه میگن😂😂بابا بسههه

دقیقا امضاش خیلی شبیه کاربر مصی هست احساس میکنم دوست داره شبیه اونم رفتار کنه ولی متاسفانه هیجانی ر ...

حوصله بحث و توضیح و شرح ندارم براتون 

هیچ وقت نه مشخصات و نه حال و هوام براساس کاربر های دیگ مثل مصی نزاشتم از هر کسی چیز آموزنده یاد بگیرم استقبال میکنم و الهام میگیرم  توی مسأله ها اصلا هیجانی نیستم مگر توهین و بی احترامی و مسخره بازی و لوده بازی از کسی ببینم اونم وقتی بخواد مقابله به مثل کنه یا به نظر و عقیده دیگران بی احترامی کنه 

حوصله بحث و توضیح و شرح ندارم براتون هیچ وقت نه مشخصات و نه حال و هوام براساس کاربر های دیگ مثل مصی ...

عزیزم بیکاری یا دنبال اینی کسی رو تعلیق کنی هی میری میای حرف پیدا میکنی؟ 

شروع کننده اون بحث خودت بودی که برگشتی گفتی دختر و پسر عقد کرده مناسب نیستن و نظرتو باید جوری بیاین میکردی که همه بفهمن نظر شخصی خودته نه اینکه یک نسخه به همه بگی  دیگه هم ریپلای نزن 🤝 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨