بابا اینا معدل مدرسشون ۲۰ شده قرار نیست حتما پزشک بشن اونم یه مدرسه عادی نه تیزهوشان که حالا بگیم بهشون سخت میگیرن اصلا میگیم دوست دارن میگن این درست ولی انقدر گفتین بچتون باورش شده پزشکه خودشو برتر میدونه به خودش اجازه میده هر بی احترامی به بقیه بکنه و بقیه رو هیچ فرض کنه. این درست نیست اگه فردا نتونست پزشک بشه خودش افسرده میشه کی میخواین اینو بفهمین
نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️
یکی ظرفیتشو داره یکی ندارهو اتفاقا جنبه ی مثبتم داره منی ک خانوادم بهم میگن دکتر شوق و انگیزم واسه خ ...
این درسته ولی اینکه خیلی افراط کنن خونواده اصلا خوب نیست طرف کل خونوادش صداش میزنن خانم دکتر تازه اول دبیرستانه😑
نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه مورد دیدم شوهر خواهرم هی به پسرش میکفت دکترم و ...هم تیزهوشان الان میخونه هم تو آزمونا رتبه میاره معلومه تو کنکورم رتبه میاره من چند هفته پیش به مامانم به شوخی میگفتم از بچگی انقد گفت دکترجونم داره دکتر میشه بچش
من یه مورد دیدم شوهر خواهرم هی به پسرش میکفت دکترم و ...هم تیزهوشان الان میخونه هم تو آزمونا رتبه می ...
اصلا قابل پیش بینی نیست بعد اصلا بشن دکتر ما که بخیل نیستیم منظور من اینه انقدر گفتن دکتر طرف از الان خودشو میگیره و به خودش اجازه میده از دید بالا به بقیه نگاه کنه این خوب نیست
چرا خوب نیس به بچشون اعتماد ب نفس میدن این خیلی خوبهاینکه هر روز بگن تو هیچی نمیشی خوبه پس؟
نه . من گفتم به بچه بگی هیچی نمیشی؟!😑 اینکه مثلا استوری بذارن خانم دکتر تولدت مبار تو مهمونی بگن خانم دکتر فلان غذا رو دوست نداره یا بگن خانم دکتر سلیقش اینه این خوب نیست که یه شغل واحد رو به بچه تلقین کنی اونم جلو جمع همیشه
منم صدا میزنن حتی دبیرای مدرسمون هم شده بگن یا مثلاً خانواده مادری ولی هیچوقت به رو خودم نیوردم هرک ...
اونو که آره باریکلا بهشون که روحیه میدن به بچشون ولی نه اینکه افراط کنن که اگه بچه نیاورد سر شکسته بشه افسرده بشه.دوست خودم بیچاره انقدر خونوادش بهش میگفتن آخر سر نیاورد الان افسرده شده
میدونم تو اونو نگفتی منظورم اینه اینکه بچه رو بالا ببرن خیلی بهترهلابد مطمئنن از دکتر شدنش خیلی اعتم ...
آخه چطوری از یه بچه اول دبیرستان میشه اعتماد داشت صد در صد پزشک میشه . پارسال تیزهوشان قبول نشد بیچاره مجبور بود به همه بگه دو تا تست فراموش کردم بزنم واسه همین نیاوردم اینجوری بچه متوسل به دروغ بشه
دقیقا منم وقتی به این فکر میکنم که دوس داشتم یه رشته دیگ رو برم بعد میگم نه برم همون پزشکی بهتره همش ...
آره بخدا این اصلا خوب نیست بعد مغز انسان جوریه که وقتی یه مورد هی تکرار بشه و همه بگن فکر میکنه اونو داره و تلاش فرد کمتر میشه واسه رسیدن بهش اینو یه مشاور تحصیلی بهم گفت واسه همینه که آدم نباید هدفشو مدام جار بزنه که حالا یه طایفه اینو خانم دکتر میدونن در صورتی که حیوونی تازه اول دبیرستانه و خودشو پزشک میدونه😑