2777
2789
عنوان

پریروز غذا سفارش دادم از رستوران بیاید بگم چه داستانی شد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 48 پست

اول خیلی شاکی بود 

منم حسشو درک کردم بعنوان یه خانوم

مدام میگفتم خانوم اشتباه میکنی من واقعا دیروز از رستوران غذا سفارش دادم 

هیچ صنمی با همسرت ندارم 

خودم دو تا بچه دارم!

میگفت صدات نمیخورد متاهل باشی 😳

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خیلی شاکی بود منم حسشو درک کردم بعنوان یه خانوممدام میگفتم خانوم اشتباه میکنی من واقعا دیروز از ...

صدات عقد نکرده بوده😂😂😂

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

صدات عقد نکرده بوده😂😂😂

😂😂😂😂

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

خلاصش میکنم ....

شروع کرد به گریه فرستادن 

و بعد با شماره خودش زنگ زد 

گفت همسرم خیانتکاره چند بار بهم خیانت کرده و این حرفا

الانم خونس خوابیده 

بهم قول داده بود دیگه خیانت نکنه 

خلاصه بیشتر از قبل از مردا بدم اومد

و دلم به حال زنه سوخت 

بهش گفتم اگر خیانت میکنه بچه نداری جدا شو

معلوم نبست دیروزم چه غلطی داشت میکرد که غذای منو دیر اورد 

گفت پس حدسم درست بود 

یه دوست دختر دبیرستانی داره و ....

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

😁😁😁😁جوون فرقش چیه

اهل دل دانند

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...