2777
2789

قبل از ساعت ۱ غذا سفارش دادم 

از رستوران همیشگی 

(ماهی دوسه بار شایدم بیشتر سفارش غذا میدم)

دیدم سفارشمو نمیارن

مدیریت شوهرمو میشناسه 

خودش سفارش میره اصلا

زنگ زدم بعد چهل دقیقه که چرا سفارشم نرسید

گفت ارسال کردم پیک نیاورده؟؟

همیشه نهایتا ۱۰ دقیقه ای میاوردن!!

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

خب

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گفتم نخیر نیاوردن 

شماره پیک رو داد گفت پیگیری میکنید من دارم میرم بیمارستان کار وامب پیش اومد 

کلی عذرخواهی و ... 

گفت اینجا سرمون خیلی شلوغه

منم زنگ زدم به پیک!!!

گفت دارم میارم!

نیم ساعت دیگه گذشت 

بچه از مدرسه اومده گرسسسسسنه!!!!

غر میزد این مردک هم بازیش گر فته بود

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

خلاصه ساعت ۳ سفارشمو اورد

من کلی این بین زنگ زدم به شماره مدیریت و پیک 

فقط عذرخواهی میکردن

پیک هم که میگفت نگو به مدیریت پیارم و این حرفا

پسری که غذا رو آورد از این بی شخصیتا بود که اصلا وقت کسی براش مهم نیست و مظلوم نما بود شدیدا

حالا دیروز یه خانومی زنگ میزد

تا میومدم جواب بدم قطع میکرد!

تا میگفتم الو قطع میکرد

رفتم نگاه کردم دیدم شماره پیکی هست

هستید؟ با برای خودم تایپ میکنم؟

تا میگفتم الو قطع میکردرفتم نگاه کردم دیدم شماره پیکی هستهستید؟ با برای خودم تایپ میکنم؟

حتما فک کرده دوست دختر شوهرشی

هستیم دیر تایپ می کنی

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

من نمیدونستم اول که این خانومه که زنگ میزنه

منم پیام دادم مشکل داری شما؟؟؟؟

اون از کار دیروزت الانم زنگ میزنی قطع میکنی. الان زنگ میزنم اون خرابشده حسابتو برسن 

به شوهرم هم حتما شمارتو میدم [یه فحشم دادم]

حتما فک کرده دوست دختر شوهرشیهستیم دیر تایپ می کنی

والا دارم تند تند مینویسم

دیدم میگه شما با این شماره بارها تماس گرفتی 

شما کی هستی

با شوهر من چکار داری؟

فکر کردی من احمقم؟