2777
2789

سلام فقط پیاز موجوده🤣🤣 برااولزن بار میخام اول آبپز کنم بعد سرخ کنم تاالان برعکس این بوده.. چقدر باید آبپز کنم؟؟ آب مرغ باید خشک شه یا میریزید دور

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آب مرغ که نباید خشک بشه...دو ساعت بزار بمونه

بعد دوساعت سرخ کنم آره؟

الان ک داره ابپز میشه پیاز هم باید بریزم؟

یاموقع سرخ کردن باپیاز سرخ کنم بعد دوباره اپز ک نمیخادبشه ن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من اینجوری درست می‌کنم 

اول مرغ رو داخل آب ۵ دقیقه می‌پزم بعد آبشو خالی می‌کنم 

پیاز رو نگینی خرد کرده و در روغن کمی تفت میدم وقتی سبک شد مرغ رو بهش اضافه می‌کنم و روی شعله ملایم میزارم تفت بخوره 

اگر مرغ آبدار می‌خواهی بعد از اینکه دو طرف مرغ کمی سرخ شد فلفل و ادویه و رب رو بهش اضافه کن و بازم کمی تفت بده 

بعد مقداری آب جوش به مرغ اضافه می‌کنم و می‌ذارم روی شعله متوسط بپزه 

برای ادویه می‌تونی زعفرون هم بهش اضافه کنی

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

نه آب مرغ که نباید خشک بشه...دو ساعت بزار بمونه

اموزش بده دگ🤣

من اینجوری درست می‌کنم اول مرغ رو داخل آب ۵ دقیقه می‌پزم بعد آبشو خالی می‌کنم پیاز رو نگینی خرد کرده ...

مرسیی عزیزم

اون مدل مرغ ک بارب انار سرو میشه چجوری پخته میشه

من اینجوری درست می‌کنم اول مرغ رو داخل آب ۵ دقیقه می‌پزم بعد آبشو خالی می‌کنم پیاز رو نگینی خرد کرده ...

مرغ سرخ شده منظورمه

بعد دوساعت سرخ کنم آره؟الان ک داره ابپز میشه پیاز هم باید بریزم؟یاموقع سرخ کردن باپیاز سرخ کنم بعد د ...

اگه آبپز ساده میخای که فقط با ادویه بزار بپزه اگه دوس داری سرخ کنی بنظرم مرغارو تو تخم مرغ هم زده شده بزار بعد پودر سوخاری بزن

چرا ۵ دقیقه ابپز میکنی واسه هورمونای مرغه؟

مرغ ها رو بچين كف تابه فلفل قرمز و تخم گشنيز و زنجبيل و برگ بو و نمك و زدرچوبه بريز روش بعد پياز خرد شده روش كمي روغن بعد يه نصف ليوان اب در تابه بسته بذار پخار پز بشه تا ابش چيده بشه بذار كم كم تو همون تابه خودش سرخ ميشه حواست باشه نسوزه و پيازا رو باشه كه نسوزه 

اخرش اب مرغ دوس داري رب تفت بده با زردچوبه بريز كفش

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
اگه آبپز ساده میخای که فقط با ادویه بزار بپزه اگه دوس داری سرخ کنی بنظرم مرغارو تو تخم مرغ هم زده شد ...

ن ابپز ساده ن میخام بعدش سرخ شه ولی بدون پودرسوخاری

مرسیی عزیزماون مدل مرغ ک بارب انار سرو میشه چجوری پخته میشه

خواهش میکنم گلم

اون مدلی درست نکردم

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

چرا ۵ دقیقه ابپز میکنی واسه هورمونای مرغه؟

اره، بعضی مرغا کمی بو میدن