2777
2789
عنوان

بنظرتون خیاطی یاد بگیرم

128 بازدید | 19 پست

دلم پول میخواد می‌خوام یه درآمدی داشته باشم درس هم دارم میخونم ترم ۵ روانشناسی سه تا بچه هم دارم. شاید فشاری که روی من مادر هست روی هیچ کس نیست ولی دوست دارم درآمد داشته باشم  الان می‌خوام خیاطی شروع کنم مامانم میگه درست تموم کن میگم اونم میخونم در کنارش اینم یاد میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فشار روته

خیاطی نیاز به تمرکز داره

بزار درست که تموم شد بعد شروع کن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

پول چرخ تا الان جمع کردم ..آره سه تا دارم

خدا حفظشون کنه.شرایطش داری تو خونه بخوای خیاطی انجام بدی من خودم خیاطم بخاطر پسرم فعلا انجام نمیدم چون همه جا میره دست میزنه.رخت و پاش داره دوخت و دوز

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نه الان فعلا می‌خوام چرخش بخرم و کلاس برم بعد از درس برم جایی اجاره کنم برا خیاطی

ایده خوبیه پس

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نه الان فعلا می‌خوام چرخش بخرم و کلاس برم بعد از درس برم جایی اجاره کنم برا خیاطی

صنعتی بگیر اگه میتونی

خدا حفظشون کنه.شرایطش داری تو خونه بخوای خیاطی انجام بدی من خودم خیاطم بخاطر پسرم فعلا انجام نمیدم چ ...

پسرت چند وقتشونه من دخترام یکم بزرگتر بشن پیش مامانبزگشوت میزارمشون

پسرت چند وقتشونه من دخترام یکم بزرگتر بشن پیش مامانبزگشوت میزارمشون

یک سال و نیم.فعلا چرخ بگیر.بنظرم تابستون شروع کن که دانشگاه نداشته باشی.دوره نازک شش ناه طول میکشه