2777
2789

دندونم شماره چهارممو خیلی کوچیک پر کرده بودم . بعد دیدم دندون پنجمم ک ماه قبلش پر کرده بودم  از وسط شکست دکتر گفت چون روکش نداشت . منم رفتم یه دکتر دیگه گفتم روکش کنه ولس نمیدونسم روکش چیه . اونم بدون هیچ توضیحی حدود ۸۰ درصد دندون منو تراشید فقط همون پایه کوچیکش موند. ! در حالیکه کاملا سالم بود. بغد قالب گرفت روکش بسازه . بعد زنگ زد برای نصب روکش برم . دیدم روکش خیلی بزرگ و ناجور ساخته شده و اونقدر تراشید ک عاج دندون کلا رفت . وظیفش بود برام یه روکش دیگه بسازه . گفت هفته دیگه بیا . رفتم دیدم باز همون روکشه و قسمت جلو رو سرامیک کرده پشت و زیرش کلا همون قسمت فلزی مونده و سیاه . گفت نمیتونم سرامیک کنم چون بزرگتر میشه ! همونجوری گذاشت دندونم دید خیلی بزرگه هنوز. گفت یکی دیگه بسازم برو هفته دیگه بیا . دوباره رفتم دیدم سیاهی رو یه چیزی مث جوهر غلط گیر زده سفید بشه . گفتم من سرامیکی میخواستم ن رنگ شده . اینم بدون عاج و بزرگه . خلاصه چند ماه منو علاف کرد با به روکض و حاضر نبود دومی رو بسازه و میخواست اونو بهم بندازه . دیروز رفتم گفت اینو جدید ساختم . گذاشت دیدم دقیقا همونه همون جور بزرگ و بدون عاج . روشو سرامیک کرده بود. داشت ب شعور من توهین میکرد . بعد گفتم اینکه همونه میگه ن تازه ساختم ! گفتم بزرگه که . گفت دندون پایینتو میخوام بتراشم . منم گفتم دندون سالمم رو میخوای بتراشس ک روکش بزرگت اندازم شه ! اجازه ندادم .و اون روکشو تراشید ک دیدم همون رنگ اقتاد بیرون و فهمیدم دروغ گفته و قبلیه ست . بعد شروغ کرد ب غر زدن ک همینو بگیر . منم ناچارا گرفتم و اومدم . الان روکشم بزرگ و ب جز نمای رو ب رو بقیه سیاهه . پشتش هم بزرگه افتاده رو زبونم 

این چ وضعشه . چرا یه دکتر باید دروغ بگه . چرا انقدر بی سواد شدن. انقدر وحشی شدن میخچاد دندون سالم فک پایینمو فدای پولش کنه . چرا مسئولیت اشتباهاتشو قبول نمیکنن . وقتی خراب کرده باید دوباره بسازه ولی انقدر گداس سرم کلاه گذاشت اینا چزا اعتبار ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من پروتزیست دندانم.

روکشت بد نیس،از قسمت بیرون(نزدیک لپت میتونست یکم بتراشه،ولی در کل بیرون نیس.

از قسمت داخل دهان ،با دندون ۴سمت دیگت،مقایسه کنی،بزرگتر نیس،نسبت به دندون خودت.

قسمت فلز هم داخل دهانه،دیده نمیشه.

دو تا راه داری،اگر حساسی،برو بگو روکش زیرکونیا واست بسازه،اما قیمتش دو برابر روکش الانته.

در کل خوبه،به نظرم حساس شدی،به خصوص که کنارش دندون ۵رو نداری،فک میکنی بیرون زدس.

ولی شکایت کنی،حرفت به جایی نمیرسه.چون روکشت از نظر علمی،اوکی هست

عزیزم من پروتزیست دندانم.روکشت بد نیس،از قسمت بیرون(نزدیک لپت میتونست یکم بتراشه،ولی در کل بیرون نیس ...

قرار بود روکش زیرکونیا تحویل بده . مگه همین نیس؟ پشت روکش خیلی بزرگتره میخوره ب زبونم . خیلی زبونم داره اذیت میشه . انگار یه چیزی اضافه دهنمه حتی موقع حرف زدن اذیت میشم . .تو عکس اصلا مشخص نشد ازنزدیک قشنک مشخصه ک از لثه هام فاصله داره وبزرگترخ