2777
2789
عنوان

فرزند دیر آموز و سختی ها ی آن

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 57 پست
پسر منم بازی های ساختنی خیلی خوب انجام میده. مشکل من اینه که مثلاً شکل اعداد رو که نشون میدم و آموزش ...

بچه های دوره کرونا تقریبا همین من متاسفانه چون شاغل هم بودم باهاش کار نمی‌کردم حتی الآنم نمی‌رسم باهاش کار کنم اونم روابط و بلد نیست دختر بزرگم که خیلی باهوشه اونم بلد نبود اول چون خودم کسی رو ندارم از اون طرف هم خیلی ارتباط نداریم . 

خدا حفظشون کنه😍دیگ گلم بچه ها حتی اگه دوقلو هم باشن با هم فرق دارن بالاخره هرکس توی یه زمینه ای قرا ...

بخدا اصلا نمی‌خوام دکتر مهندس بشه. حتی برام مهم نیست دیپلم بگیره یا نه.

فقط از خدا می‌خوام بتونه بخونه و بنویسه و محاسبات ساده یا ریاضی انجام بده. در همین حد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های دوره کرونا تقریبا همین من متاسفانه چون شاغل هم بودم باهاش کار نمی‌کردم حتی الآنم نمی‌رسم باه ...

من خیلی براشون وقت گذاشتم. خیلی زیاد

ولی انگار این وقت گذاشتن یا نزاشتن زیاد تاثیر نداره. یک گیری هست تو مغز پسرم. ربطی به وقت گذاشتن نداره زیاد

بخدا اصلا نمی‌خوام دکتر مهندس بشه. حتی برام مهم نیست دیپلم بگیره یا نه.فقط از خدا می‌خوام بتونه بخون ...

بابا شما خیلی گل وسرتو دست کم کرفتی

یه سر به مدارس استثنایی بزن ببین چقدر بچه ها با شرایط هزار برابر بدتر از پسر شما خوندن و نوشتن و حتی چیزای سخت ترم بلدن🌹

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
من خیلی براشون وقت گذاشتم. خیلی زیادولی انگار این وقت گذاشتن یا نزاشتن زیاد تاثیر نداره. یک گیری هست ...

شما برو تو مدرسه به نظرم چند روز سرکلاس بعد میای میگی پسر من خیلی باهوشه

منم خودم سخت گیرم ولی چیکار کنم میگم شل بگیرم فردا نمیتونم کسی رو مقصر بدونم که چرا برای بچه ی من کم کار کردن من ۱۰۰ میگیرم ۹۰ بشه چون ۵۰ بگیرم ۴۰ میشه 

سخت میگیرم برای خودش چون یاد بگیره با زحمته که به یه جایی میرسه بی تلاش هیچی نمیشه منم نمیخوام دکتر و یا مهندس بشه میخوام آدم بشه فقط

شما برو تو مدرسه به نظرم چند روز سرکلاس بعد میای میگی پسر من خیلی باهوشهمنم خودم سخت گیرم ولی چیکار ...

انشاالله موفقیت فرزندتون رو ببینی و خدا یار و یاورش باشه همیشه