2777
2789
عنوان

فرزند دیر آموز و سختی ها ی آن

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 57 پست
ممنون عزیز مهربان

پسر منم همینه تا کلاس اول نه رنگ بلد بود نه اعدهد جیگرم خون شد تا باد گرفت. اسامی فامیل یادش میره. نسبت فامیلی یادش میره. حروف الفبا یادش میره. الان کلاس سوم هست هنوز بعصی حروف رو یادش میره. انلا و روخوانی خیلی ضعیف هست. کلا یک دونه شعر هم بلد نیس. خودشم اصلا همکاری نمبکنه

سه تا دارو اولی که گفتی باهم باید مصرف بشه ،من فکس پلاس رو فهمیدم خوبه ولی بقیه الان فهمیدم

ببین کیندر برای ویتامین عموم بدنه ، فکس پلاس مخصوص حافظه که کل ویتامینا رو داره امگا۳ هم برای حافظه اس و هم برای سیستم ایمنی بدن و هم برای قلب ، و میشه همه رو باهم استفاده کرد هیچ ایرادی و ضرری واسه بدن نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما یکی از اقواممون تاخیر داشت تو یادگیری و همه چیز اول با ورزش و کار درمانی تمرکزش رو بالا برد ...

قبلاً پسرم کار درمانی می‌رفت. هم حرکتی و هم ذهنی. دو سال رفت.

الان دیگه جابه‌جا شدیم. اومدیم به روستا . اینجا دسترسی نداریم.

باید خودم همه چی رو بهش یاد بدم. 

پسر منم همینه تا کلاس اول نه رنگ بلد بود نه اعدهد جیگرم خون شد تا باد گرفت. اسامی فامیل یادش میره. ن ...

اینم بگم کلی مشاور و روانشناس و متخصص مغز و اعصاب بردم گفتن دیر آموز نیس چون ریاضی بلده. درک داره. ولی باز یادش میره ۱۹ رو نمیگه نوزده میگه یک کنارش نه. اسم نوزده رو یادش نیره

عزیزم اول مطمین شید بچه واقعا دیراموزه بعضی بچه ها حالا یا به خاطر کمرو بودنشون یا اعتماد بنفسشون یا ...

ممنون عزیزم.

پسرم تو جمع خیلی کم رو هست. درونگرا هست.

برعکس برادرش که برونگرا و پر حرف هست

قبلاً پسرم کار درمانی می‌رفت. هم حرکتی و هم ذهنی. دو سال رفت.الان دیگه جابه‌جا شدیم. اومدیم به روستا ...

اگه میتونستی ادامه بدی خیلی خوب بود 

خیلی زودتر پیشرفت میکرد 

ان شاءالله خدا کمک کنه بهت عزیزم 

ان شاءالله گل پسرت زودتر پیشرفت کنه و شما به آرامش برسی گلم

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
ممنون عزیزم.پسرم تو جمع خیلی کم رو هست. درونگرا هست.برعکس برادرش که برونگرا و پر حرف هست

خدا حفظشون کنه😍

دیگ گلم بچه ها حتی اگه دوقلو هم باشن با هم فرق دارن بالاخره هرکس توی یه زمینه ای قرار نیس همه دکتر و مهندس بشن که🌹

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
سه سال تفاوت دارند. باهم خیلی خیلی ارتباط خوبی دارن. زیاد بازی میکنن باهم.البته دعوا و کتک کاری هم ه ...

پس نگران نباش مشکل ارتباط نداره دیر آموز باشه اگر تلاش کنه بالاخره یاد میگیره فقط اگر لجباز نباشه و بفهمه کسی باهاش دشمن نیست بعد الان پسرتون کلاس سومه و پسر دیگه تون الان پیش نمیره؟ بعد فکر نکنم بچه تون دیر آموز هم باشه شما چون تو مقام مقایسه قرار گرفتید این احساس رو دارید ولی فکر کنم شما خودت حساسی وگرنه دکتر که نگفته 

پسر منم همینه تا کلاس اول نه رنگ بلد بود نه اعدهد جیگرم خون شد تا باد گرفت. اسامی فامیل یادش میره. ن ...

پس شما خوب درک میکنید.

انشاالله خدا خودش به فرزندانمان علم و دانایی و سلامتی بده.

من که امیدوارم. میگم شاید بزرگتر بشن یهو تغییر کنند و یادگیریشون خوب بشه

پس نگران نباش مشکل ارتباط نداره دیر آموز باشه اگر تلاش کنه بالاخره یاد میگیره فقط اگر لجباز نباشه و ...

بله عزیزم می‌ره پیش دبستانی. ولی اینجا که من هستم پیش دبستانی زیاد بحث آموزش ندارن. بیشتر بازی میکنن بچه ها. منم چون میخواستم تو محیط با بچه های هم سن خودش باشه فرستادمش پیش دبستانی. ولی آموزش زیادی نمی‌دن به بچه ها. 

بله متاسفانه همش مقایسه میکنم با پسر اولم.

پسر اولم وقتی می‌رفت پیش دبستانی کامل چرتکه انجام میداد. البته این مقایسه فقط تو ذهن خودم انجام میدم. اصلا بروز نمی‌دم و با کسی در موردش حرف نمیزنم

ببین کیندر برای ویتامین عموم بدنه ، فکس پلاس مخصوص حافظه که کل ویتامینا رو داره امگا۳ هم برای حافظه ...

ببخشید میگم برا استرس و اضطراب بچه ها برای امتحانها چ دارویی خوبه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
پس شما خوب درک میکنید.انشاالله خدا خودش به فرزندانمان علم و دانایی و سلامتی بده.من که امیدوارم. میگم ...

نگران نباش بعضی بچه ها عملکردشون متفاوته ،،خیلی از خواهر و برادرها هستن ک تو خیلی از مسائل وراثتی شبیه نیستن ،،اصلا شاید پسر دومت تو یک زمینه دیگه خیلی استعدادش بیشتر باشه 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....