2777
2789
عنوان

فرزند دیر آموز و سختی ها ی آن

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 57 پست
نمیدونم شاید ولی قرص توجه توی یاد گیری ام کمکش میکنه زود مطلب رو میفهمه باعث میشه جریان خون ی قسمت ه ...

خدا کنه 

بخدا وقتی میبینم اینقدر دیر یاد میگیره بیشتر دلم برای خودش میسوزه. الان یکم بزرگتر و فهمیده شده. گاهی یه چیزی یادش می‌ره بهم میگه مامان من بلد نیستم. دلم کباب میشه. بهش میگم یاد میگیری مامان جون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من پسرم توجه ش به درس کمه حواسش زود پرت میشه شربت امگا۳بدم ضرری نداره؟میتونین بهم چند شربت ویت ...

شربت امگا۳ مولتی کیندر و قرص فُکُس پلاس یا هرداروی که واسه حافظه و تمرکز خوبه مثل نروزان یا منتال انرژی اگه قرص بتونه بخوره اینا واسه تمرکز و حافظه بینظیر هستن زمان خرید با دکتر داروساز هم میتونی مشورت کنی و داروهای خوب بهتون معرفی کنه 

دختر منم پیش دو دکمه مانتوی نمیتونه بلنده نهایت یکی جوراب اشتباه پا می‌کنه مقنعه برعکس دیر حرف زد لنگ لنگ با یه پا می‌ره الآنم حرف زدنش خوبه منتها بعضی کلمات تلفظش بد میگه گاهی وقتا میگم خیلی کوچولوهه چطور می‌تونه بره اول سال دیگه ، دست راستش بلد نبود ده روز یاد گرفت مداد بد می‌گرفت الان میگیره نقاشی می‌کشه ولی رنگ آمیزی اشتباه داره فقط اعتماد به نفس پایین داره که تقصیر خودمه ولی با خونه ساریس یه چیزایی میستزه که کیف میکنم 

عملکرد جسمی و حرکتی و... چطوره ؟ولی آره کار خدا عجیبه🤷🏻‍♂️

گفتم در موردش.

با کار درمانی و تمرین زیاد تونست پریدن و رکاب زدن رو یاد بگیره

الان پنج سال و نیم داره . لی لی بلد نیست. 

غذا هم خودش نمیخوره . باید من دهنش کنم. 

و از نظر جسمی قد و وزن نرمال هست. ولی همیشه زود خسته میشه

تفاوت سنیشون چقدره؟ چقدر با هم بازی میکنن و با هم ارتباط دارن خودش دوست داره با برادرش ارتباط بگیره ...

سه سال تفاوت دارند. 

باهم خیلی خیلی ارتباط خوبی دارن. زیاد بازی میکنن باهم.

البته دعوا و کتک کاری هم هر روز دارن.

اما اگه بچه ی فامیل یا تو کوچه یا غریبه بخواد یکیشون رو اذیت کنه اون یکی حتما می‌ره از داداشش دفاع میکنه

از لحاظ تغذیه چطوره دومیه ؟ بهش شربت امگا۳ خارجی و قرص فُکُس پلاس که تقویت حافظه هست بامولتی کیندر ب ...

سه تا دارو اولی که گفتی باهم باید مصرف بشه ،من فکس پلاس رو فهمیدم خوبه ولی بقیه الان فهمیدم

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
نه قرص ندادم. تشخیص نقص توجه پزشک ها ندادن.یه مدت شربت نوتروپیل میخورد . البته اون زمان دو سالش بود. ...

عزیزم ما یکی از اقواممون تاخیر داشت تو یادگیری و همه چیز 

اول با ورزش و کار درمانی تمرکزش رو بالا بردن 

که البته ورزشهای سختی هم بود

و بعد رفتن سراغ گفتار درمانی 

البته همه ی اینا رو تو مرکزشون برای بچه انجام میدادن

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗

عزیزم اول مطمین شید بچه واقعا دیراموزه بعضی بچه ها حالا یا به خاطر کمرو بودنشون یا اعتماد بنفسشون یا نمیدونم استرس و اینا اینجوری میشن بعد فوری برچسب دیراموز و کند ذهن و...میخورن

بعد اگه دیراموزم بود بازم خودتو ناراحت نکن اینام یاد میگیرن فقط یکم با صبر و حوصله و تمرین بیشتر. 

اینجور بچه ها ممکنه توی درس ضعیف باشن اما توی بعضی کارها از بچه های عادی هم جلوترن فقط باید بگردید پیداش کنید

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
دختر منم پیش دو دکمه مانتوی نمیتونه بلنده نهایت یکی جوراب اشتباه پا می‌کنه مقنعه برعکس دیر حرف زد لن ...

پسر منم بازی های ساختنی خیلی خوب انجام میده. مشکل من اینه که مثلاً شکل اعداد رو که نشون میدم و آموزش میدم بعداً یادش می‌ره. 

یا حروف رو نشون میدم. یادش می‌ره. 

یا روابط فامیلی و نسبت ها رو یادش میره

گفتم در موردش.با کار درمانی و تمرین زیاد تونست پریدن و رکاب زدن رو یاد بگیرهالان پنج سال و نیم داره ...

من خودم تا کلاس سوم دبستان مامانم غذا میذاشت دهنم😁

بچه ها همینن دیگ عزیزم

پسر شما اگه دور از جونش خنگ بود دوچرخه و بپر بپر یاد نمی گرفت

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا