سلام
من دو تا فرزند دارم
پسر اولم بسیار بسیار باهوش ولی بیش فعال هست. البته هرساله اول مهر بهش ریتالین میدم تا بتونه بره مدرسه و تکالیفش رو انجام بده. این که میگم باهوش هست از خودم نمیکنم. همیشه تو مدرسه و هر کلاسی که رفته معلم ها گفتن که از همه ی بچه ها چندین پله جلوتر هست. در سن دوسالگی از خودش شعر میگفت . هر چیزی رو با یکبار شنیدن حفظ میشد. لغات انگلیسی رو با یکبار شنیدن می تونست حفظ بشه.
و اما پسر دومم
پسر دومم دیر آموز هست. از سه سالگی رفت گفتار درمانی. چهار سالگی توانست جمله بگه. یک سال طول کشید تا تونست از یک تا ده رو حفظ کنه. الان پنج سال و نیم داره
هنوز بعدش میره که دختر عمش یا دختر خالش کیه
فقط دو تا شعر تونسته حفظ کنه که اونم یک سال بیشتر طول کشیده. حرف زدنش هنوز مشکل داره و تلفظ بعضی کلمات براش سخته. مثلاً دیروز میخواست کلمه یا ...تعجب... رو بگه ولی نمیتوانست درست بگه. دو سال بردمش کار درمانی که خیلی تاثیر داشت. سه ماه باهاش تو خونه تمرین کردن تا تونست رکاب زدن با دوچرخه رو یاد بگیره. پنج ماه باهاش تمرین کردیم تا تونست بپر بپر یاد بگیره. الان لی لی کردن بلد نیست. نقاشی اصلا بلد نیست . حتی نمیتونه یک گل یا خونه بکشه.
متاسفانه ما اومدیم روستا زندگی میکنیم مدتیه.
اینجا هم کار درمانی و معلم خصوصی و این چیزا اصلا نیست. خودم هر روز براش وقت میزارم.
بهش تو خونه آموزش میدم.
از پیج های اینستا استفاده میکنم. یه پیج دیروز پیدا کردم که عالیه و تمرینات کار درمانی رو میزاره. خدا خیرشون بده. واقعا عالی آموزش دادن . و برای کسایی که مثل من دسترسی به امکانات نداریم خیلی عالیه
فقط تو کار خدا موندم
دو تا بچه . هر دو از یک پدر و مادر.
اما اینقدر با هم متفاوت
من برای هر دو تاشون از نوزادی وقت زیاد گذاشتم. همیشه به دوتاشون خیلی رسیدگی کردم. اما نمیدونم چرا اولی اینقدر زود یاد میگیره و دومی اینقدر دیر.
نمیدونم پسر دومم میتونه به موقع به مدرسه بره؟
اصلا نمیدونم میتونه خواندن و نوشتن رو یاد بگیره ؟
خسته هستم. خسته هستم اینکه باید برای آموزش هرچیزی بهش چندین ماه وقت بزارم.