کبراخواهرصغرا مدیر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 2991 عنوان مادرشوهرم بنده خدااینقدخوراکی میده میری خونش من نمتونم جبران کنم☹️☹️🤕🤕 | مشاهده متن کامل بحث + 15269 بازدید | 265 پست یعنی اینقدخجالت میکشم اصلانمیزاره براش جبران کنی دیشب کیک پختم شوهرم اومدخونه گفتم ببریم خونه مامانت دورهم باچای بخوریم تارفتیم کیک رودیدبنده خداشروع کردبه جمع کردن کلی خوراکی دم رفتنی دیدم یه نایلن پرکرده ببریدیاکافی اسم یه چیزی روببری میبینی چندبرابربهت میده من واقعامعذب وخجالت میکشم چون نمتونم جبران کنم والاکه ناراحت نمیشم جوون هم هس نیازنداره من کمک حالش باشم 18سال ازم بزرگتره یعنی جوون پیرنیس شمابودیدچیکامیکردید؟اصلاهم نمیزاره توهیچکاری بهش کمک کنی یاازت کاربکشه من هیچ قدمی نتونستم تواین چندسال براش بردارم دیگه وقتی میده یامیفرسته حس عذاب وجدان میادسراغم ☹️من یه اخلاقی دارم یکی چیزی میده دلم میخوادجبران کنم عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎 1404/07/22 | 09:28 25 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنارام__ عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 1220 اینجور تاپیک ها رو پربازدید کنید که آدم دلگرم بشه به اطرافیانش
fereeshtehh عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 6744 من هم دست خالی نمیرم هر چیزی بده جاش یک چیزی میزارم،ولی زن داداشم قابلمه ای که برای خودش غذا برده ... تو نایلون یا یک بار مصرف بدین بهش
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 2991 اینم مثلا عزت نفس داره زارت!با سیاست پول و ... میگیره بعد وقتی میخوای بدیش میگه نههه نمیخوام فلان که ... وای عجب ادمیه 😄ولش کن عزت نفسش پایین دیگه نه خوراکی منظورم همش میوه که نیس همه چی عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
هوابدکاپلیه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2282 ناراحت میشه اصلاخوشحال نمیشه پس شاید افسردگی داره 🥺بعضیا فکر میکنن خودشون تمومن و باید هرچی دارنو بدن بقیه سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 2991 پس شاید افسردگی داره 🥺بعضیا فکر میکنن خودشون تمومن و باید هرچی دارنو بدن بقیه افسردگی نمدونم شوهرش جوون بود مرده تنهاس خیلی سال عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 2991 نوشته هم عضویتت هم تعداد پستهات نه بابااشتباه میکنی اون تعدادبازدیدامه بشمرزیادنیس اتفاقاکم میام توسایت عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 2991 خداروشکر ی عروس و مادرشوهر خوب دیدیم تو ایم سایت. خدا حفظت کنه. توهم میتونی یا پختن همون کیک. کادو ب ... ممنونم💐 عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 2991 مادر شوهر منم همین جوره منم نمیتونم جبران کنم عذاب وجدان نمیگیری؟من چون اخلاقم اینه بایدجبران کنم نمتونم عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
هدیه13703 عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 828 تو نایلون یا یک بار مصرف بدین بهش من که دیگه چیزی نمیدم بهش ولی مادرم هنوزم ظرفها و پر میکنه براش میگه نه زشته ناراحت میشه باور نمی کنی تو باغشون سگ دارن چند بار دیدم ظرفهای ما رو گذاشته جلوی سگ نجس شده،منم حساسم دیگه هیچی نمیدم بهش
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 2991 اگر وضع مالیت خوبه براش کیف و کفش هدیه بخر یا پالتو یا شلوار لباس خونگی هر چقدر در توان داری انچه از ... قبلاازینازیاددادم یه بارگفت دیگه نخری استفاده نمیکنم همش کارمیکنه کی وقت داره بپوشه وبگرده عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
fereeshtehh عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 6744 من که دیگه چیزی نمیدم بهش ولی مادرم هنوزم ظرفها و پر میکنه براش میگه نه زشته ناراحت میشه باور نمی ک ... عجب ادمی. خودشم چیزی میده.
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 2991 من که دیگه چیزی نمیدم بهش ولی مادرم هنوزم ظرفها و پر میکنه براش میگه نه زشته ناراحت میشه باور نمی ک ... وای خدابه دور ازین ادما 🤦چه دل سیاهن بعضیا عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 14915 قبلاازینازیاددادم یه بارگفت دیگه نخری استفاده نمیکنم همش کارمیکنه کی وقت داره بپوشه وبگرده چی بگم همون دسر کیک اینا درست کن ببر براش