2777
2789
مادر خودتون مادرشوهر نیست؟؟مثلا من پنج تا زنداداش دارم مادر همشون مادرشوهر یکی دیگه ست دیگه مادرشوهر ...

نه عزیزم برادر ندارم منم همه رو نگفتم مادر شوهر و خواهر شوهر سابقم رو گفتم باهاشون یک ساختمون بودیم حریم خصوصی معنا نداشت پدرشوهرم یه دفعه در رو باز میکرد میومد تو بارها با گوشای خودم شنیدم میگفتن زنت اینجوری زنت اونجوری خود مامانش یه بار گفت تو عقد بودین چند دفعه ب وحید گفتم طلاقت بده 

به مامانم شب عروسیمون گفته بود نمیزارم زندگی کنن 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

طفلی مادرشوهر.. خوبی کنه گله میکنین.. بدی کنه گله میکنینکاری هم نکنه بازم گله میکنینامان از عروس:)))

حالت خوش نیس فک کنم🙄

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان نداره خودش صد بار گفته پیری وکوریتون برای من و شوهرم نباشه

اوووچه بی ادب 😬😬

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

چه مادرشوهر خوبی جلوی خودش براش دعا کن بگو انشاالله ۱۲۰ با تن سالم سایه ات بالا سر ما باشه بهش اظهار ...

روم نمیشه 😄😬

ماشالا چه مادرشوهر خوب و فهمیده ای داریخدا حفظش کنهمادرشوهر من جلوی خودم می‌گفت به من چهبه مامانت بگ ...

منم تک عروسم شایدچون بچه هاشوخیلی دوس داره

همینکه ذاتت اینجوره خودش جبرانه،خوبی رو میبینی .مناسبتا براش هدیه بخر ،احترامشو نگه دار

💐💐

خداروشکر که خوب و بامحبت و بفکر عستن

خدا حفظشون کنه.چشم بد ازتون دور باشه

شما تو مناسبتها جبران کن‌ و بیشتر از اون تو محبت و توجه و احترام گذاشتن به خودشو همسرش و همسرت! جالوسون له همسرت محبت کن شیک و مهربون صداش کن،به شخصه هنوز بعد از ۱۱سال همسرم رو ...جان،آقاجون،قربونت برم،برات بمیرم ودر ادامه کاری که میخوامو میگم پدرشوهر و مادرشوهرمم کیف میکنن و بیشتر بهمون توجه و محبت میکنن(گوش شیطون کر)

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

خدارو صدهزار بار شکر الحمدلله🌺🌺

تو نی نی سایت یه مادرشوهر خوب پیدا شد

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

خدا رو شکر عزیزم.بسبار قدرشو بدون.مادر شوهر من بسیار خسیسه.فقط از طرف ما بهش میرسه.تمام مناسبت ها براش کادوی سنگین میدیم.دایم براش وسیله و خوراکی و .. میخریم ولی اون فقط سالی یه بار یه صد تومنی دست دخترم عیدی میده.

خونه اش هم سالی دو بار میریم تو همه چی کم میزاره.کلا از زمین به آسمون میباره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
براش سالیانه پارچه بخر مانتویی خونگی و رنگ مو اینا با خودت ببرش آرایشگاه اینجوری شاید هم بخودش رسید ...

نمیزاره هیچی