2777
2789

من کلا همیشه ساندویچ میگیرم 

بعضی ساندویچ هاش خوبه 

مثلا سلف ما چیزبرگرهاش خوبه تقریبا نسبت به چیزای دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مرسییی لطف کردین اصول حسابداری میگن خیلی سخته کتابارو باید از کجا بگیرم با پی دی اف میشه خوند؟زبان ...

ن

زبانش هم سخت نیست

اصول حسابداری هم سخت نیست شما مرور که داشته باشی سخت نیست

اره توی تلگرام بگردی پیدا میکنی فیزیکی هم خواستی بگیری برو انتشارات صفار یا اشراقی ،،خود سازمان مالیاتی هم داره قیمتش هم منصفانه است

خالی تر از یک بیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلف ما اصلا برگر و فست فود اینا ندارن🥲😂

نه ما بندری 

ساندویچ کالباس 

سیب زمینی 

ساندویچ هات داگ و خیلی چیزای دیگه که من نمی‌خورم میفروشن 

من فقط همبرگر و چیز برگر میخرم چیزای دیگه امتحان نکردم چون بدم میاد از سوسیس کالباس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بعضی غذاهاش خوبه بعضیا نه ولی سعی کنید عادت کنید به خوردنشون چون بعد از یه مدت تو ترم‌های یالا یا مقاطع بالاتر زمان برای پخت غذا ندارید و سعی کنید مدیریت هزینه رو تو دوران دانشجویی یاد بگیرید 

من ورودی امسالم 

هر دانشگاهی فرق میکنه بودجه و اشپزا متفاوتن. 

من داداشمم همین دانشگاه میره میگه تو غذا کافور میریزن بچها زودتر سیر شن تو گروه دانشکده هم دیدم بچها میگن مسموم شدیم و اینا. 

حالا نمیدونم من شاماشو میخوام بگیرم همبرگر و شنیسل و خوراک مرغ قارچ و آبگوشت اینا میدن. 

نهارم فقط جوجه شو میگیرم 

صبحانه هم که خونه میخورم. 

دانشگاه بوفه و رستوران داره ولی هرروز بخوام بخرم زیاد میشه نمیصرفه.