2777
2789

واقعا این مادر شوهر  رابراش دختری کن وقدر بدون چون مشخصه زیر بار نمی ره وبرعکس  کمک حالتون  هست نه مثل مادر شوهر من فقط بخاد ازت بکنه  دیگه جبران که بماند همین که باشوهرت زندگی خوبی داشته باشی وبه مادرش احترام  بذاری بزر گترین جبرانه مطمئنم  چون میگی جوون هست باسواد وبادرک هست که این طور برخورد میکنه وجایگاه  خودش رامیدونه 

واقعا این مادر شوهر رابراش دختری کن وقدر بدون چون مشخصه زیر بار نمی ره وبرعکس کمک حالتون هست نه م ...

اره تادیپلم خونده خیلی زرنگ وسیاست داره 

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بیخیال اگه چیزی میفرسته بخاطر پسرش میفرسته .حتما داره دیگه..عذاب وجدان چیه.

خب من اخلاقم بده دوس دارم جبران کنم

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

خدا خیرش بده انقد آدم خوبیه قدرشو بدونین اینجور آدما کم پیدا میشن من که از مادر شوهر و خواهر شوهر س ...

مادر خودتون مادرشوهر نیست؟؟مثلا من پنج تا زنداداش دارم مادر همشون مادرشوهر یکی دیگه ست دیگه مادرشوهر و خواهرشوهر از فضا نیومدن که لو لو نیستن من خودم از مادرشوهرم راضیم خوبی داره عیب داره مگه ما فرشته ایم؟؟؟ هیچ کس خوب مطلق نیست ولی در کل الان اکثرا مادرشوهرها و خواهرشوهر ها خوبن کاری ندارن تا جایی که میبینم سالی یه بار خونه پسرشون نمیرن دخالت نمیکنن بعضی عروسها هم توقع اضافه دارن به هیچ کس نمیگن خوب 

چقدررررر عجیب مگه قرار نبود همه مادرشوهرا منفور باشن چرا همچین شد

شما که مجردی مگه مادرشوهر داری؟؟ چرا اینقدر نفرت ؟؟با این طرز فکر خوب مشخصه ازدواج کنی به مشکل میخوری

مادر خودت مادرشوهر نیست؟؟من هم مادرم مادرشوهر بدی نیست هم مادرشوهر خودم والا ما سه تا دختریم مادرشوهر خوبی داریم در کل هیچ کس خوب مطلق نیست هیچ آدمی ولی منفور حرف زشتی!!!!!! اتفاقا الان اکثرا خوبن کاری ندارن بیچاره ها سال به سال خونه پسرشون نمیرن

ماشالا چه مادرشوهر خوب و فهمیده ای داری

خدا حفظش کنه

مادرشوهر من جلوی خودم می‌گفت به من چه

به مامانت بگو برات انجام بده

حالا خدا شاهده من چیزی نمی‌خواستم

مثلا اگه شوهرم می‌گفت مامان فلان کارو می‌کنی برام می‌گفت ب من چه به مادرخانومت بگو 

شایدم عروس داری بلد نیست. من عروس اول و آخرشم آخه😅🚶🚶😂

مادرشوهر منم مثل مادرشوهر شما جوان و بسیار مهربون و زیبا هستند فقط میدونم باید عروس خوبی براش باشم تا همیشه مثل مادر خودم روی چشمام میزارمش

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..