2777
2789

یعنی اینقدخجالت میکشم اصلانمیزاره براش جبران کنی دیشب کیک پختم شوهرم اومدخونه گفتم ببریم خونه مامانت دورهم باچای بخوریم تارفتیم کیک رودیدبنده خداشروع کردبه جمع کردن کلی خوراکی دم رفتنی دیدم یه نایلن پرکرده ببریدیاکافی اسم یه چیزی روببری میبینی چندبرابربهت میده من واقعامعذب وخجالت میکشم چون نمتونم جبران کنم والاکه ناراحت نمیشم جوون هم هس نیازنداره من کمک حالش باشم 18سال ازم بزرگتره یعنی جوون پیرنیس شمابودیدچیکامیکردید؟اصلاهم نمیزاره توهیچکاری بهش کمک کنی یاازت کاربکشه من هیچ قدمی نتونستم تواین چندسال براش بردارم دیگه وقتی میده یامیفرسته حس عذاب وجدان میادسراغم ☹️من یه اخلاقی دارم یکی چیزی میده دلم میخوادجبران کنم 

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که احترامشو داری و همین که دلت بزرگه و کیک میپزی میرید دور هم،

خوشحالیش خیلی می ارزه.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همین که احترامشو داری و همین که دلت بزرگه و کیک میپزی میرید دور هم،خوشحالیش خیلی می ارزه.

نه ایناکه هیچی نیس واقعاعذاب وجدان میگیرم خودش نمیخوره میده به مامیگه من یه نفرم شماچهارنفرید🤕

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

عزیزم همسایه یا فامیل نیست که بخوایی همشو جبران کنیاون مادره و مطمعن باش توقعی نداره شما روز مادر عی ...

کادومناسبتاشوهرم میده خب سالی یه بارغیراون اصلاقبول نمیکنه اونکه توقع نداره من اخلاقم بده یعنی نتونم جبران کنم حس بدی میگیرم

هیچی تو هم بهش خوبی کن احترامش نگه دار هربار میری یه چیزی درست کن با خودت ببر مناسبتا واسش کادو بگیر ...

اخه خودش نمیخوره میده به ماعذاب وجدان میگیرم واسه اون