2777
2789

پیشنهاد ندید ک برو سرکار شاغل شو و مستقل شو !! این راههارو رفتم خداروشکر 

نه شوهر نه دوس پسر . دلم محبت میخواد . نث بقیه ک با پیاما لبهند میزنن بیرون میرن  تفریح خوشگذرونی 😕 چرا انقد تنهام . انگار قسمت نیس آشنا شم با کسی 😕

( اوناییکه میخوایید بگید شوهر چیه دوس پسر چیه ما بدبخت شدیم نظر ندن لطفا انرژی منفی نه ) چنتا مجرد و متاهلای خوشکل و خوشبخت بیان حرف بزنیم 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

والا متأهل بودن خیلی خوبه

از مجردی که صدددد برابر بهتره

درسته خیلی سختی داره مسئولیت داره

ولی اگر تنبل یا خودخواه نباشی، میرزه

آسون بگیر زود شوهر کنی. فقط اخلاق و خدا ترس بودنو دقت کن داشته باشه. همین

من آسون گرفتم شوهرم نه کار داشت نه سرمایه فقط دانشجو بود ۲۳ سالش بود. منم ۲۰ ساله و دانشجو. ازدواج کردیم.

زندگی همینه یه روزهایی از ته دل میخندی یه روزهایی از ته دل غمگینی و گریه می‌کنی 

مجرد متاهل فرقی نداره تو این مورد

باید بپذیری تا احساس خوشبختی کنی تو متاهلی

والا متأهل بودن خیلی خوبهاز مجردی که صدددد برابر بهترهدرسته خیلی سختی داره مسئولیت دارهولی اگر تنبل ...

درسته . همیشه خوشبخت باشی . سنتون کم بوده با تلاش انشالله به خواسته هاتون میرسید . آدم سختگیری نیستم . ولی باید خدا بخواد اینو با تمام وجود حس کردم . ربطی به قیافه و هیچی هم نداره . خدا نخواد نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@pz1370‍  به احمقایی مث شما باید گف مگه من گفتم دنبال خاله زنک های توی سایت زنونه ام ! تو الان مردی مثلا ؟!جای خواهرمونی . تاپیک نزدم ک امثال تو درخواست دوستی بدن . جمع کن خودتو

درسته . همیشه خوشبخت باشی . سنتون کم بوده با تلاش انشالله به خواسته هاتون میرسید . آدم سختگیری نیستم ...

درسته

دعا کن دعا کردن خیییییلی تاثیر داره

از ته دل دعا کن از خدا بخواه

ان‌شاءالله خوشبخت و خوشحال باشی همیشه

درستهدعا کن دعا کردن خیییییلی تاثیر دارهاز ته دل دعا کن از خدا بخواهان‌شاءالله خوشبخت و خوشحال باشی ...

سلامت باشی دوست گلم . دیگه کلا بیخیال شدم . سالها از خدا خواستم و به خودش سپردم . حتی گفتم خدایا نمیخوام حتی دوس پسر بگیرم خودت یه ادم خوب سر راهم قرار بده . سالها گذشت و اتفاقی نیفتاد . اینم بگم تو هر کار هنری استعداد دارم ولی تو پیدا کردن دوس پسر نه😖😂😕 البته فک کنم انقد ک مغرور و جدی بنظر میام کسی جرات نمیکنه نزدیکم بیاد میگه یا متاهله یا ضایم میککه . کاریشم نمیشه کرد اینجوری بزرگ شدم 🙁

ان‌شاءالله به وقتش یه بخت عالی نصیبت بشه🥰

دیگه هر چیزی وقتی داره . وقته داره کم کم تموم میشه . تو ۵۰ سالگی دیگه ازدواج چیه تو پیری😑