2777
2789
عنوان

کسی توی اطرافیانتون دیدین انگشتش قطع شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 37 پست
پس کم قطع شده که ناخن داره برای همسرم بنداول کامل قطع شده نگران شدیم ازحرف بقیه گفتیم ناخن دربیاید س ...

اون می‌گفت اون انگشت چندان حس خاصی نداره ولی ناخن که داره اذیت نیست از نظر شکل ظاهری هم بهتره با ناخن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون می‌گفت اون انگشت چندان حس خاصی نداره ولی ناخن که داره اذیت نیست از نظر شکل ظاهری هم بهتره با ناخ ...

کاش اینم حس نداشت خودش هم راضی بودمیکفت کاش حس نداشت فقط بودحداقلش شکل ظاهریش حفظ میشد

جدی چجوری درآمده آخه سخت میشه بنداولش نیست

هست بند اول انگشت وسط سر انگشته گرد هست شبیه بقیه انگشت ها نیست ولی خوب که توجه کنی مشخصه در حالت عادی چون ناخن داره متوجه نمیشی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

کاش اینم حس نداشت خودش هم راضی بودمیکفت کاش حس نداشت فقط بودحداقلش شکل ظاهریش حفظ میشد

اشکال نداره عزیزم یک بند که مشکلی نیست نباشه نذار تو فکر بره و حساس بشه

برای پدر شوهر و دختر عموی مادربزرگم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
هست بند اول انگشت وسط سر انگشته گرد هست شبیه بقیه انگشت ها نیست ولی خوب که توجه کنی مشخصه در حالت عا ...

خوب پس بنداول هست برای همسرم کامل بنداول قطع شده کوتاه ترنسبت به انگشت های دیگه کاش پیوند میخوردکارنمیکرد وحس نداشت مهم نبودانگشت هاش کشیده هست خیلی معلومه که نیست😔

اشکال نداره عزیزم یک بند که مشکلی نیست نباشه نذار تو فکر بره و حساس بشه

خودم داغون شدم خودشم خیلی لاغرشدنمیدونم چرا اینجوری شدخیلی مراقب بودحالاورمش بخوابه پروتز میکنیم خیلی ناراحت هست

خوب پس بنداول هست برای همسرم کامل بنداول قطع شده کوتاه ترنسبت به انگشت های دیگه کاش پیوند میخوردکارن ...

آره سخت نگیرید دیگه اتفاقی هست که افتاده خدا رو شکر کن 

خودم داغون شدم خودشم خیلی لاغرشدنمیدونم چرا اینجوری شدخیلی مراقب بودحالاورمش بخوابه پروتز میکنیم خیل ...

نه اینقدر ضعیف نباشید همین که یک بند بوده جای شکرش باقیه 

روحیه بده بهش فامیل ما با خنده تعریف میده عین خیالش هم نیست پسر جوان خوشتیپ رعنا خب بنده خدا چکار کنه خودشو بکشه وقتی قطع شده 

ورمش خوابیده منظورم اینه مثل انگشت های دیگه شده؟ برای همسرم ورم داره بعدیک ماه یک حالت بقیه لاغر این ...

اره ولی یکم کوتاه هست اندازه انگشت کوچیک شده برای پدرشوهرم و برای دختر عموی مادربزرگم رو ندیدم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نه اینقدر ضعیف نباشید همین که یک بند بوده جای شکرش باقیه روحیه بده بهش فامیل ما با خنده تعریف میده ع ...

شوهرم هم میگه دیگه اتفاق افتادفقط شکربقیه انگشت هاش نرفته توبیمارستان دیده بودیکی 4تاانگشتش رفته فقط شصت مونده میگه انقدگریه میکردطرف چون کارگر بود😔