2777
2789
عنوان

کسی توی اطرافیانتون دیدین انگشتش قطع شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 37 پست
اره‌ واقعا خداروشکرکه اتفاق بدتری نیفتاد بقیه انگشت هاش نرفته لای دستگاه بازم شکر

🙏🏻آره همیشه جنبه مثبت داستان را ببین

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

شوهرم هم میگه دیگه اتفاق افتادفقط شکربقیه انگشت هاش نرفته توبیمارستان دیده بودیکی 4تاانگشتش رفته فقط ...

آخی خدا به دلشون آرامش بده خیلی سخته 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی خدا به دلشون آرامش بده خیلی سخته

خیلیی سخته کارگرهم بودمیگفت دیگه بدبخت شدم چجوری پول در بیارم برای زندگی شوهرمنم کارگره میگه رفت لای دستگاه تراش قطع کردبمیرم براش چه حالی شده اون لحظه که دیده نیست😔

اینم کوتاه شده منتظریم ورمش بخوابه پروتزکنیم

اگر زود میرسوندین بیمارستان میتونستین بادجراحی انگشت خودش رو وصل کنین بچه های دختر عموی مادربزرگم بلافاصله رسوندن بیمارستان انگشت رو با جراحی وصل کردن به دستش

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اگر زود میرسوندین بیمارستان میتونستین بادجراحی انگشت خودش رو وصل کنین بچه های دختر عموی مادربزرگم بل ...

اینم‌زود رسوندن بیمارستان گفت انداختیم توی یخ بریم گفت 3یا4تابیمارستان بردیم گفتن نمیشه اگر هم پیوند بزنیم سیاه میشه بعداازچندنفر شنیده که گفتن باید انگشت سریع میزاشتی سرجاش نگه میداشتی میبردی پیوندمیزدی اینجوری پیوندمیگرفت

اینم‌زود رسوندن بیمارستان گفت انداختیم توی یخ بریم گفت 3یا4تابیمارستان بردیم گفتن نمیشه اگر هم پیوند ...

این رو دیگه نمیدونستم برای دخترعمو گرفته ولی یکم اون انگشتش حالت کجی داشت دقت میکردی 

این رو دیگه نمیدونستم برای دخترعمو گرفته ولی یکم اون انگشتش حالت کجی داشت دقت میکردی

کاش برای شوهرم هم پیوندمیزدن میگم کاش بازم چندتا دیگه بیمارستان میبردی گفت بردم گفتن نمیشه بند اولش من تواینترنت زدم احتمال گرفتنش هم زیاد بود گفت کس دیگه ای هم بودبنداولش ولی کامل قطع نشده بود پیوند زده بودن گرفته بود

کاش برای شوهرم هم پیوندمیزدن میگم کاش بازم چندتا دیگه بیمارستان میبردی گفت بردم گفتن نمیشه بند اولش ...

من شنیدم توی دو سه ساعت اول میگیره دیگه بعد این انگشت سرد بشه نمیگیره