2777
2789
عنوان

کیا از باشگاه رفتن راضی ان

670 بازدید | 74 پست

من تا حالا باشگاه نرفتم چون توخونه ورزش کردم و خوش هیکل بودم 

الان حوصله ندارم ولی از طرف دیگع ام خجالت میکشم چون میگن همه تو قیافه ان 

اضافه وزنم دارم میخام حسابی خوش هیکل شم

بنده و به شدت راضیم 

الان دو روزه جراحی کردم نرفتم باشگاه انگار یک ساله نرفتم دوست دارم زوتر حالم خوب بشه برم 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تو خونه ورزش میکنم با بچه نمیشه برم باشگاه ولی جاهایی که رفتم که خیلی خوب بودن محیطش

منم عزیزم دوتا بچه دارم کوچیکه 7ماهشه 

میدونی از یک نظر میخام خودمو بندازم تو ترسام

بنده و به شدت راضیم الان دو روزه جراحی کردم نرفتم باشگاه انگار یک ساله نرفتم دوست دارم زوتر حالم خوب ...

برا لاغری رفتی 

تویک ماه چقدر کم میکنی

اینم بگم من بشدت اراده ام قویه میخام باز حسابی لاغر شم

برا لاغری رفتی تویک ماه چقدر کم میکنیاینم بگم من بشدت اراده ام قویه میخام باز حسابی لاغر شم

بستگی به همت خودت داره 

رژیم غذایی در کنارش بگیری سریع لاغر میشی سالم خوری کن 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

برا لاغری رفتی تویک ماه چقدر کم میکنیاینم بگم من بشدت اراده ام قویه میخام باز حسابی لاغر شم

افرین به شما که اراده قوی دارید تحسینتون میکنم وتشویق بخاطر ارزشی که برای خودت قائلی حتما باشگاه برو شدیدا روی روحیه وجسم تاثیر داره یه مادر نیازبه روحیه شاد داره 

اتفاقا باشگاه تنها جایی هست که اضافه وزن به چشم نمیاد

هیشکی هم تو قیافه نیست همه اومدن برا بهتر شدن حال دل یا ظاهرشون

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم