2777
2789
عنوان

فکر اینکه زگیل گرفتم و شوهرم بهم داده داره روانیم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 52 پست
دیگه این مورد خاص هستش و به سلامتیت مربوط میشه ، اگر مثبت بود بنظر من جدا شو فرصت هاتم که دادی تلاشت ...

من عید داشتم جدا میشدم خودش اومد اصرار که خوب میشم و هر چی تو بگی خیلی سردرگمم خیلی احساس ناتوانی دارم😔

ببخشید زگیل تناسلی تو آقایان ، روی ران هم میزنه؟ یا فقط رو الت تناسلی؟

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شما که علائم رو دیدی ، چرا رابطه سیف نداشتی ؟ کاندوم و اینا

اچ پی وی از طریق پوست منتقل میشه نه مایعات بدن کاندوم راه پیشگیری از اچ پی وی نیست وقتی یکی از زوج ها مثبت باشه شریک جنسیش قطعا مبتلا میشه

من عید داشتم جدا میشدم خودش اومد اصرار که خوب میشم و هر چی تو بگی خیلی سردرگمم خیلی احساس ناتوانی دا ...

خب یعنی دیگه خیانت نمیکنه ؟

اینجوری که نمیشه باید یه تصمیم درست و حسابی بگیری ، بشین قشنگ فکر کن با چند نفر آدم عاقل و بالغ مشورت کن ، مشاوره برو

اگه درمان میشید و تضمین میده دیگه خیانت نکنه باز یه چیزی ولی تضمینش فقط میشه اینکه چیزی بنامت بزنه (اونم نه بصورت هدیه که بعداً بتونه پسش بگیره) که حداقل اگر بازم خیانت کرد این بار دیگه جدا بشی باید فرصت آخری باشه که بهش میدی .

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .