نمیدونم چرا به آدمی فرصت دادم که بارها و بارها بهم خیانت کرد پارسال رو ناحیه تناسلیش دیدم رفتم طلاق بگیرم اومد التماس و خوب میشم دیروز رفتم دکتر گوش حلق بینی گفت حتما باید تست زگیل بدی و نمونه رو از دهنم برداره خیلی حالم بده من بخاطر دو تا بچه هام موندم اما الان خودم تو خطرم اگر است زگیل مثبت بیاد که احتمال زیاد هم هست باید جدا بشم خیلی سخته بعد 12سال زندگی و تحمل حالا اینجوری بشم خدا باعث بانیش رو لعنت کنه حالم اصلا خوب نیست خانوادم هم گفتم
خب یعنی دیگه خیانت نمیکنه ؟اینجوری که نمیشه باید یه تصمیم درست و حسابی بگیری ، بشین قشنگ فکر کن با چ ...
وقتی اومدم قول داد خونه خرید به نامم کنه اما نه تنها اخلاقاش عوض نشده بلکه زد زیر قول هاش الآنم اولویت خودش پولاش مادرش هست من 12ساله فرصتش دادم ایندفعه برم حتما جدا میشم
وقتی اومدم قول داد خونه خرید به نامم کنه اما نه تنها اخلاقاش عوض نشده بلکه زد زیر قول هاش الآنم اولو ...
هیچی پس منتظر چی هستی .
جواب آزمایشت اگر خدایی نکرده مثبت بود کارای طلاقتو شروع کن ، من خیلی کم پیش میاد به یه نفر بگم جدا بشه ، ولی سلامتی برای انسان اولویت اول هستش . سلامت جسم و روان .
هیچی پس منتظر چی هستی .جواب آزمایشت اگر خدایی نکرده مثبت بود کارای طلاقتو شروع کن ، من خیلی کم پیش م ...
حتی مشاور بهداشت هم گفت جدا شو چند تا مشاور هم رفتم گفتن این نه تنها یک آدم خیانتکار هست زورگو دست بزن و عقاید مردای صد سال پیش رو داره و بشدت آدم هیز هولی هست کافیه یه روز تنها باشه تا به زنهای مختلف شماره بده
زگیل درمانش طولانیه و ممکنه اگر رعایت نکنید برگرده هزینه های سرسام آوره و به عنوان رابطه نامشروع یاد ...
خدا کمکت انشالله خدا کنه منفی باشه اگر مثبت ببودغصه نخور استرس هر بیماری بدتر میکنه به خودت برس ایمنی بدنت بره بالا اگر خاستی جدا بشی پول داری شغل یا سرمایه چیزی