2777
2789
عنوان

فکر اینکه زگیل گرفتم و شوهرم بهم داده داره روانیم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 52 پست
خب یعنی دیگه خیانت نمیکنه ؟اینجوری که نمیشه باید یه تصمیم درست و حسابی بگیری ، بشین قشنگ فکر کن با چ ...

وقتی اومدم قول داد خونه خرید به نامم کنه اما نه تنها اخلاقاش عوض نشده بلکه زد زیر قول هاش الآنم اولویت خودش پولاش مادرش هست من 12ساله فرصتش دادم ایندفعه برم حتما جدا میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیروز رفتم دکتر دهنمو نگاه کرد گفت زکیله باید بیای بردارم

ببین احتمال خطا تو معاینه چشمی زیاده شما باید همراه پاپ اسمیر تاکید کنید که اچ پی وی چک بشه وگرنه تو پاپ معمولی چک نمیشه اگه جواب آزمایشت منفی باشه صددرصد اون مدل زگیل نیست

وقتی اومدم قول داد خونه خرید به نامم کنه اما نه تنها اخلاقاش عوض نشده بلکه زد زیر قول هاش الآنم اولو ...

هیچی پس منتظر چی هستی .

جواب آزمایشت اگر خدایی نکرده مثبت بود کارای طلاقتو شروع کن ، من خیلی کم پیش میاد به یه نفر بگم جدا بشه ، ولی سلامتی برای انسان اولویت اول هستش . سلامت جسم و روان .

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

ببین احتمال خطا تو معاینه چشمی زیاده شما باید همراه پاپ اسمیر تاکید کنید که اچ پی وی چک بشه وگرنه تو ...

باید برم تست خود زگیل رو بدم اما تو دهنم کامل مشخص بود حتی دهن شوهرم هم دیشب داشت

هیچی پس منتظر چی هستی .جواب آزمایشت اگر خدایی نکرده مثبت بود کارای طلاقتو شروع کن ، من خیلی کم پیش م ...

حتی مشاور بهداشت هم گفت جدا شو چند تا مشاور هم رفتم گفتن این نه تنها یک آدم خیانتکار هست زورگو دست بزن و عقاید مردای صد سال پیش رو داره و بشدت آدم هیز هولی هست کافیه یه روز تنها باشه تا به زنهای مختلف شماره بده

ببخشید زگیل مگه خیلی خطر ناکه؟بعد شرمنده متوجه نمیشم قصدم بی ادبی نیست یعنی اونجاست خوردی گرفتی یا ب ...

زگیل درمانش طولانیه و ممکنه اگر رعایت نکنید برگرده هزینه های سرسام آوره و به عنوان رابطه نامشروع یاد میشه. آره هر دو کار کردم 

زگیل درمانش طولانیه و ممکنه اگر رعایت نکنید برگرده هزینه های سرسام آوره و به عنوان رابطه نامشروع یاد ...

خدا کمکت انشالله خدا کنه منفی باشه اگر مثبت ببودغصه نخور استرس هر بیماری بدتر می‌کنه به خودت برس ایمنی بدنت بره بالا اگر خاستی جدا بشی پول داری شغل یا سرمایه چیزی

خدا کمکت انشالله خدا کنه منفی باشه اگر مثبت ببودغصه نخور استرس هر بیماری بدتر می‌کنه به خودت برس ایم ...

شغل خاصی که نه کار هنری میکنم برای کسی مشکلم پول نیست بچه هام هست که نمیتونم با خودم ببرم شون خدا کنه زگیل نباشه