2777
2789

نمی‌دونم چرا به آدمی فرصت دادم که بارها و بارها بهم خیانت کرد پارسال رو ناحیه تناسلیش دیدم رفتم طلاق بگیرم اومد التماس و خوب میشم دیروز رفتم دکتر گوش حلق بینی گفت حتما باید تست زگیل بدی و نمونه رو از دهنم برداره خیلی حالم بده من بخاطر دو تا بچه هام موندم اما الان خودم تو خطرم اگر است زگیل مثبت بیاد که احتمال زیاد هم هست باید جدا بشم خیلی سخته بعد 12سال زندگی و تحمل حالا اینجوری بشم خدا باعث بانیش رو لعنت کنه حالم اصلا خوب نیست خانوادم هم گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه این مورد خاص هستش و به سلامتیت مربوط میشه ، اگر مثبت بود بنظر من جدا شو فرصت هاتم که دادی تلاشتم که کردی دیگه جای پشیمونی هم نداری .

دلیلتم کاملاً منطقی هستش برای طلاق ، بخاطر بچه ها موندن رو درک نمیکنم همون بچه ها پس فردا بهت میگن چرا جدا نشدی .

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .