2777
2789
عنوان

خدا جواب مادرشوهرم بده

167 بازدید | 7 پست

هرچقدر براش خوبی میکنم بدون توقع جواب محبتامم بازم باهام بده و نیش و کنایه هاش پابرجاست من ک یادم نمیاد کجا بهش بدی کردم ک باهام اینطوریه😭

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

عزیزم بعضی ها از کمبودهای خودشون دیگران رو اذیت میکنن مشکل از شما نیست؛وقتی هم مشکل شما نباشه کاری ازت برنمیاد

و تو که اینقدر اذیت هستی چرا بهش خوبی میکنی؟نمیگم بد باش ولی خوبی هم نکن و تا میتونی ارتباطت رو مدیریت کن خودت نتیجش رو میبینی

من که فکر میکنم بعضی مادرشوهرها یاد زمان خودشون میفتن که خانواده شوهرشون چه رفتارهایی داشتن باشون الان می‌خوان تلافی کنن شاید هم ناخودآگاه می‌خوان مثل مادرشوهرهای خودشون باشن و دیگه اینکه دوست ندارن زندگی عروسشون از دخترشون بهتر باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بعضی ها از کمبودهای خودشون دیگران رو اذیت میکنن مشکل از شما نیست؛وقتی هم مشکل شما نباشه کاری ا ...

خوبیهای ‌ک کردم ان شاءالله همش از دماغش دربیاد

من که فکر میکنم بعضی مادرشوهرها یاد زمان خودشون میفتن که خانواده شوهرشون چه رفتارهایی داشتن باشون ال ...

این فتنه دختر نداره ولی نوه دختر داره همسن و سال من ان شاءالله هرچی سر من اورده  سر نده ش تکرار شه

این فتنه دختر نداره ولی نوه دختر داره همسن و سال من ان شاءالله هرچی سر من اورده سر نده ش تکرار شه

وااای عزیزم هیچووووقت برای کسی بد نخواه؛انرژی برمیگرده

اون نوه ی بنده خدا چکار کرده که تقاص اشتباهات مادربزرگش رو بده؟

بجاش بگو خدایا مادرشوهرمو سرعقل بیار دلش رو به رحم بیار

اگرم نشد فقط خودت میتونی مدیریت کنی