maman_fandog03 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 1326 عنوان خدا جواب مادرشوهرم بده 167 بازدید | 7 پست هرچقدر براش خوبی میکنم بدون توقع جواب محبتامم بازم باهام بده و نیش و کنایه هاش پابرجاست من ک یادم نمیاد کجا بهش بدی کردم ک باهام اینطوریه😭 کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم 1404/07/22 | 08:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سراtak عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 6 عزیزم بعضی ها از کمبودهای خودشون دیگران رو اذیت میکنن مشکل از شما نیست؛وقتی هم مشکل شما نباشه کاری ازت برنمیادو تو که اینقدر اذیت هستی چرا بهش خوبی میکنی؟نمیگم بد باش ولی خوبی هم نکن و تا میتونی ارتباطت رو مدیریت کن خودت نتیجش رو میبینی
امیسا59 عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 3729 من که فکر میکنم بعضی مادرشوهرها یاد زمان خودشون میفتن که خانواده شوهرشون چه رفتارهایی داشتن باشون الان میخوان تلافی کنن شاید هم ناخودآگاه میخوان مثل مادرشوهرهای خودشون باشن و دیگه اینکه دوست ندارن زندگی عروسشون از دخترشون بهتر باشه
maman_fandog03 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 1326 عزیزم بعضی ها از کمبودهای خودشون دیگران رو اذیت میکنن مشکل از شما نیست؛وقتی هم مشکل شما نباشه کاری ا ... خوبیهای ک کردم ان شاءالله همش از دماغش دربیاد کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم
maman_fandog03 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 1326 من که فکر میکنم بعضی مادرشوهرها یاد زمان خودشون میفتن که خانواده شوهرشون چه رفتارهایی داشتن باشون ال ... این فتنه دختر نداره ولی نوه دختر داره همسن و سال من ان شاءالله هرچی سر من اورده سر نده ش تکرار شه کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم
سراtak عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 6 این فتنه دختر نداره ولی نوه دختر داره همسن و سال من ان شاءالله هرچی سر من اورده سر نده ش تکرار شه وااای عزیزم هیچووووقت برای کسی بد نخواه؛انرژی برمیگردهاون نوه ی بنده خدا چکار کرده که تقاص اشتباهات مادربزرگش رو بده؟بجاش بگو خدایا مادرشوهرمو سرعقل بیار دلش رو به رحم بیاراگرم نشد فقط خودت میتونی مدیریت کنی
maman_fandog03 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 1326 محبت که از حد بگذرد نادان گمان بد برد دقیقا کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم