2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هر کی وسواس فکری داره 1000 درصد تو زندگیش برنامه نداره برای روزت کاملللللل برنامه ریزی کن و پایبند باش کامل خوب میشی کامل از بیکاریه

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

وسواس در مورد چی من بیماری ۲۲ سالم هست دارم دکتر رفتم روانپزشک دارو فقط گفته تا خودت نخوای بی فایدس

مثلا قبل خواب باید یکی از اپلیکیشن ها رو چند بار چک کنم که یه وقت دستم نخورده باشه عکس از خودم واسه کسی رفته باشه، بهتر شدی؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483

وسواس در مورد چی من بیماری ۲۲ سالم هست دارم دکتر رفتم روانپزشک دارو فقط گفته تا خودت نخوای بی فایدس

من روشش گفتم کامل خوب میشی واه این مسئله چرت رفتی دکتر 😑😑

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟