2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم ولی با دارو درستم

دارو میخوری 😑😑😑😑😐 واااااا

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

عه اره بیکار که هستم

ببین من یه مدت کوتاه بودم داشتم افسردگی هم میگرفتم کارم که شرو شده اصلااا کل روزم پره باید یه دفتر برداری برنامه ریزی کنی به اصطلاح بدنت تنبل شده که اینجوری از تنبلی البته من که به شدت در حال تنبلم 😂😂

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

علائمت چیه

به حرفای خودم و حرفای بقیه زیاد فکر میکنم که کاش مثلا این حرفو نمیزدم،کاش فلان کامنتو تو نی نی سایت و اینستا نمیزاشتم یه وقت تاثیر بد رو بقیه نزارم حق الناس بیاد رو گردنم، چرا فلانی اون حرفو بهم زد ، بعد اپ های گوشیو  قبل خواب همش چک میکنم که مثلا دستم نخورده باشه عکس از خودم واسه کسی رفته باشه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483

برو دکتر عزیزم دارو میده بهت بهترمیشی منم مشکل تورو داشتم

خدایی چی میگید به دکتر ؟؟؟؟؟ دارو خوردن آخه؟؟؟ وااااا

ببین من یه مدت کوتاه بودم داشتم افسردگی هم میگرفتم کارم که شرو شده اصلااا کل روزم پره باید یه دفتر ب ...

اره شاید اینم باشه من همش تو خونم جایی ندارم برم  همش فکر میکنم به گذشته به حرفای بقیه و...

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483

اره شاید اینم باشه من همش تو خونم جایی ندارم برم همش فکر میکنم به گذشته به حرفای بقیه و...

از همونه شک نکن..... منم مثل تو بودم ببین دیوانه نشی بری دارو بخوریا برنامه ریزی کن 

خدایی چی میگید به دکتر ؟؟؟؟؟ دارو خوردن آخه؟؟؟ وااااا

همینایی ک توذهنم هست میگم من مدام فکر گذشته و سختی هایی ک از سرم گذشته و حتی فکر ودلسوزی واسه مرده ها زحمتایی ک کشیدن.اخرشم هیچی .دارو سه ماهی هست استفاده میکنم خوب خوب نشدم اما بهترم خیلی بهتر