از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
یخورده بیشتر احتیاط کنید این بچه هم تو کوچه بوده 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
اره قبلا خیلی میترسیدم ولی بعدش گفتم بزار زیاد تو فکر نباشم چون روانم خیلی درگیر بود حتی تو خواب هم استرس میگرفتم یروز گفتم حالا بزار چندباری تنها بفرستم بره که ترس و استرسم کم بشه ولی الان دوباره اومد سراغم همون حس ها
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تنبلی میکنم از یه طرفم پسر کوچیکم ۳سالشه وقتی باهام میاد خیلی اذیت میکنه فقط ۵دقیقه هست
دختر منو داداشم هروز میاد میبره.من حتی به سرویس خانوم هم اعتماد نکردم.شاید زیاده روی باشه صبح تا سوار ماشین بشه کنار در ساختمون پیشش میممونم..بااینکه ساختمون دوربی داره و بچه های زیادی منتظر سرویس هستن..
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
والا یکی از فامیلایه ما یه پسر همجنسبازم بوده تازه گرفته بودن با دوستاش برده بودن باغ تجاوز کرده بودن اون پسره که کلا پول میگرفته و تو این کارا بوده ولی زوری اینا برده بودن رو حکم سه تاشونم اعدام بود پسرا که برده بودن بعد از نفری 300گرفت رضایت داد
فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج