2777
2789
عنوان

تو شهرمون ب یک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 88 پست
دختر منو داداشم هروز میاد میبره.من حتی به سرویس خانوم هم اعتماد نکردم.شاید زیاده روی باشه صبح تا سوا ...

اره درست میگی دیگه باید خودم ببرم و بیارمش خطر داره 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
دختر منو داداشم هروز میاد میبره.من حتی به سرویس خانوم هم اعتماد نکردم.شاید زیاده روی باشه صبح تا سوا ...

والا من به داداشمم اعتماد ندارم 

بیشترین تجاوزها از سمت محارم و افراد نزدیک بوده ابن بیماری رو نمیشه تشخیص داد

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من به داداشمم اعتماد ندارم بیشترین تجاوزها از سمت محارم و افراد نزدیک بوده ابن بیماری رو نمیشه ...

اره درسته ولی از غریبه که بهتره..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

خیابون هم شلوغه پس دیگه خودم میبرم و میارمش

نگا کن عزیزم بد برداشت نکنی 

ولی تو مادری و وظیفه ات اینه ک هر ثانیه مراقبش باشی بخدا فردا روز اتفاقی بیفته گردن خودته 

خیلی خیلی مراقب باش 

شرایط جامعه خیلی خیلی بد شده  

تنبلی میکنم از یه طرفم پسر کوچیکم ۳سالشه وقتی باهام میاد خیلی اذیت میکنه فقط ۵دقیقه هست

چقدر ما مامانها بد بختیم.اگه مثلا خدای ناکرده دخترت زمین بخوره زخمی هم بشه باید جواب گوی پدر بچه باشیم.دیگه نمیگن یکی دیگه هم وبال گردنمونه

نگا کن عزیزم بد برداشت نکنی ولی تو مادری و وظیفه ات اینه ک هر ثانیه مراقبش باشی بخدا فردا روز اتفاقی ...

اره درست میگی دیگه امروز خودم بردم و اوردمش خیلی ترسیدم 

۵دقیقه اذیت شویه عمر پشیمان نشودخترت هم نابود نشه

اره درست میگی جالبه خودم این چندسال وسواس فکری گرفته بودم راجع این مسائل که بچه ها رو میدزدن 

بعد ۳الی ۴روز بود بیخیال شده بودم تا اینکه باز دیشب تاپیک اسی رو دیدم بازم یه تکونی خوردم شدم مث قبل

چقدر ما مامانها بد بختیم.اگه مثلا خدای ناکرده دخترت زمین بخوره زخمی هم بشه باید جواب گوی پدر بچه باش ...

اره بخدا امروز صبح که اومدم در رو‌که باز کردم دیدم پسرم تو راه رو داره گریه میکنه 

اونقد دلم براش سوخت رفته بود تو‌حیاط تو حموم تو دستشویی که دنبال من بگرده خیلی عصابم خراب شد همش میگفت :مامان سگ اومده .

اخه همش ۳سالشه 

اره بخدا امروز صبح که اومدم در رو‌که باز کردم دیدم پسرم تو راه رو داره گریه میکنه اونقد دلم براش سوخ ...

خواب بوده؟بیدار شده نیستی؟وای اینکه بدتر شد.پسر من یه بار خواب بود گذاشتمش رفتم وقتی اومدم بیدار شده بود و گریه میکرد ،الان نزدیک هشت سالشه هنوز پیش ما میخوابه،اکه بره تو اتاق رو تخت خودش ،شب هزار بار بیدار میشه منو صدا میکنه🥲