2777
2789
عنوان

تو شهرمون ب یک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه جمله ای هست آخه ؟ چراکثافت و لجن بودن چند نفرو توجیه میکنید ؟؟؟ خواهر و مادر؟؟؟ میفهمید چی می ...

مگه کم هست از این موارد ..دوستم روانشناسه میگه یه موردهایی هست از تجاوز به محارم که آدم شاخ در میاره ..شاید شما نشنیدی که خوش بحالت ولی ما زیاد شنیدیم متاسفانه 

ربطش به امنیت شهر چیه؟

توهمه ی شهرها آدم کثیف  ناسالم  لجن هست.

حتی تو خونه ها زیر یک سقف هم پیدا میشه.

دیگرانی که سالمن باید  آگاه باشن از افراد ضعیف و کوچک مواظبت کنن.

وقتی میگن امنیت هست ،چرا فکر میکنیین نباید احتیاطهای لازم،رو انجام بدین،همین مواظبتها باعث ایجاد امنیت میشه، بچه نمیشه بره بیرون و بگین اتفاقی براش نیافته، نخیر باید مواظب بود ،آدم مریض رو پیشونیش ننوشته مریض جنسی تا پلیس و دولت از خیابان‌ها جمعش کنه،ما باید مراقب باشیم

ربطش به امنیت شهر چیه؟توهمه ی شهرها آدم کثیف ناسالم لجن هست.حتی تو خونه ها زیر یک سقف هم پیدا میشه ...

بببین منظورم اینه که تو شهرمون چنین اتفاقی بی سابقه بوده و شهرمون جوریه که دو شب بری بیرون کسی کاریت نداره تا اینکه این اتفاق افتاد

وگرنه اره صد مدل از این اتفاقا میافته ولی اینجا نبوده

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻