الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این مملکت پدوفیل زیاد داره از نظر اونا دختر حق تحصیل پیشرفت و هیچی نداره از پونزده سالگی باید بره خونه شوهر ظرف بشوره غذا درست کنه بچه بیاره نگهداری کنه با هر اخلاق گند شوهرش هم بسازه چون هیچ پول و سر پناهی نداره ارثش هم قراره داداش بالا بکشه
دختر قشنگم گلم تاپیکهات را خوندم شما یه کم رو عزت نفست کار کن دخترم متاسفانه شما بلوغ عقلی رفتاری لازم جهت تشکیل خانواده را نداری گلم اولا ازدواج زمان الهی داره که فقط خدا میدونه بعدم شما با این روحیه نمیتونی موفق باشی باید اول رشد کنی بالغ رفتار کنی بعد دنبال همسر بگردی تاهل مهارت های خیلی خاصی داره وقتی از درون قوی نباشی کم میاری من خودم خواستگار زیاد دارم موقعیت خوب هم هستن خیلی هم پیگیر هستن ولی شرایط روحی خودم هنوز آماده نیست پذیرای زندگی متاهلی نیست برام هم مهم نیست چون میدونم جفت الهی من طبق زمان بندی خدا میرسه