2777
2789

خانواده همسرم از خانواده های قدیمی و اصیل هستن ک مادرشون رو اوایل دهه۸۰ از دست میدن و پدر ازدواج مجدد می‌کنه و بعد از چند مدت بچه دار میشن دوتا دختر ۲قلو....

نفرت از پدر و زن جدید و بچه‌های جدید اونقدر زیاد بوده ک بچه‌ها بغیراز چشم و بله و بفرمایید نباید چیز دیگه ای بگن،کتک می‌خوردم از بچه‌های زن اول و بشدت تحقیروتوهین میشدن،اسم مادرشون رو باید صدا میزدن و از واژه مامان نباید کسی استفاده میکرد....

لباس ها وسایل دسته دوم و بدرد نخور باید استفاده می‌شده و خرید گاهی بالاجبار بوده

فارسی نباید حرف میزدن و ب لهجه محلی و روستایی شون فقط صحبت میکردن چون باید سطح پایین باشن

بخش بزرگی از کمک ب کار کشاورزی و چوپانی و دامداری و کلفتی های خونه و بقیه هم ب گردنشون بوده...

حالا بچه‌ها بزرگ شدن و دندانپزشکی قبول شدن ی دانشگاه خوب

بقیه عزا گرفتن آنقدر حسودی و کینه دارن ازشون ک ی تبریک ی خسته نباشید نگفتن و ناراحتم هستن ک چرا قبول شدن

ی  روز ک من ی جفت ساعت مچی واسشون خریده بودم و بگوش یکی از خواهرای مجرد سن بالا رسیده بود،ساعتها رو دور از چشم بقیه شکسته و انداخته گردن بچه‌های کوچیک دیگه.....

ی مدتی توی خونه باهمین خاهرمجرد سن بالا بوده آنقدر اذیتشون میکرد ک گریه میکردن از ترس میرفتن پشت بوم کسی صداشونو نشنوه....

واقعا این حجم از تنفر نرمالع؟؟؟؟؟

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا کجاش نرماله خواهر،،دلم سوخت برای بچه های طفل معصوم🤕😔😔خداروشکر که قبول شدن ان شا ءالله موفق بشن 

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

ن بابا کجاش نرماله خواهر،،دلم سوخت برای بچه های طفل معصوم🤕😔😔خداروشکر که قبول شدن ان شا ءالله موفق ...

اصلا بهشون گفته بودن همین شهر خودمون رو انتخاب رشته کنید شهرهای دیگه نزنید 

الان ک شهر خوبی قبول شدن بهشون گفتن شما میخاین دور باشین ک بدکارگی کنید و افتضاح به بار بیارید 

دوتا از دخترای زن اول مجرد هستن و ۴۰ساله

میترسن اینا برن ازدواج کنن و اینا مجرد بمونن

الان شوهر خودتم باهاشون بده و نمی‌خواد سر به تنشون باشه ؟

شوهر من بچه آخر هست اوایل زندگی بله

حنا از صمیمی شدن زیاد من یا هدیه بردنم باهاشون دل خوش نداشت

اما کم کم ک منو شناخت و البته منم باهاش منطقی حرف زدم و نظرشو تا حدودی عوض کردم خداروشکر گارد نداره دیگه اگه چیزی بخرم واسشون یا پیششون باشم و بمونم و....چیزی نمیگه و ذهنیتش اوکی شده خداروشکر

اصلا بهشون گفته بودن همین شهر خودمون رو انتخاب رشته کنید شهرهای دیگه نزنید الان ک شهر خوبی قبول شدن ...

ای وای چ آدمای کثیفی هستن،،،دیگه اینام بزرگ شدن کار خودشونو بکنن بترکه چشم حسوداشون

ای وای چ آدمای کثیفی هستن،،،دیگه اینام بزرگ شدن کار خودشونو بکنن بترکه چشم حسوداشون

خیلی ظالم هستن

گاهی میگم نکنه حق دارن شاید ما هم جاشون باشیم همین کارو کنیم چون زن بابا سخته

ولی .......بعضی چیزا واقعا کفر و ظلم هست اونم در حق بچه‌هایی ک ب انتخاب خودشون وارد دنیا نشدن

شوهر من بچه آخر هست اوایل زندگی بلهحنا از صمیمی شدن زیاد من یا هدیه بردنم باهاشون دل خوش نداشتاما کم ...

خب خداروشکر،،،افرین بهت عزیزم اتفاقا میخواستم بگم اگه شوهرتم همینه باهاش حرف بزن 😘😘که ختم بخیر شد 😁

خب خداروشکر،،،افرین بهت عزیزم اتفاقا میخواستم بگم اگه شوهرتم همینه باهاش حرف بزن 😘😘که ختم بخیر شد ...

آره خداروشکر کار کردم روی ذهنش.

ولی روی مخ زنهای بدجنس نمیشه کار کرد بنظرم🥴

خیلی ظالم هستنگاهی میگم نکنه حق دارن شاید ما هم جاشون باشیم همین کارو کنیم چون زن بابا سختهولی ..... ...

دقیقا همینطوره،،اخه پدرشونم گناهی نداشته مگه قرار بوده تا آخر عمر مجرد بمونه،حالا اگه هنوز مادرشون بود زن‌میگرف یه چیزی،،تازه اونم نه به این شدت تنفر چ خبره مگه

دقیقا همینطوره،،اخه پدرشونم گناهی نداشته مگه قرار بوده تا آخر عمر مجرد بمونه،حالا اگه هنوز مادرشون ب ...

نفر اول مدرسه شدن

اونم دبیرستان دانشگاه

ولی هیچکسی خوشحال نشده

من خیلی باهاشون صحبت کردم ک دلگیر نشن و خدا رو همیشه توی ذهنشون داشته باشن

انقدم بچه‌های مومن و فهمیده ای هستن ک نگو

دقیقا همینطوره،،اخه پدرشونم گناهی نداشته مگه قرار بوده تا آخر عمر مجرد بمونه،حالا اگه هنوز مادرشون ب ...

بخدا میخام واسشون کفش بخرم میترسم باز بشنون فلانی گرفته کفشارو تیکه پاره کنن