2777
2789

اینجا خیلی داره بهم آسیب میزنه

دو سه بار یهویی رفتم اما باز به شدت وسوسه میشم و برمیگردم. نگید برا خودت سرگرمی پیدا کن چون کلی جایگزین پیدا کردم بازم نشد. هروقتم از اینجا دور شدم ب شدت افسرده میشم. من نمیخوام دلیل حالم خوبم اینجا باشه نمیخوام دلیل حال خوبم مجازی باشه

بنظرتون تدریجی میشه برم؟ یعنی باید کم کم رفت؟

راهنماییم کنید💔🥲

چیزی ب ذهنم نمیرسه

نمیدونم اما همچین چیزاییو من خرکی قطع یا شروع میکنم..

مثلا زود خوابیدنو یهویی از یجا ب بعد باب میکنم

اهنگ‌گوش ندادنو یهویی قط میکنم 

زیاد درس خوندنو یروزه یهو شرو میکنم 

اینطوزی برا من جوابه

ببین خودت چطور بهتره برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اما همچین چیزاییو من خرکی قطع یا شروع میکنم..مثلا زود خوابیدنو یهویی از یجا ب بعد باب میکنما ...

گفتم که سه چهار بار یهویی رفتم اما دیوونه میشدم

همش فکروذهنم اینجاس

نمیدونم راه جواب و درست چیه

چیزی ب ذهنم نمیرسه

گفتم که سه چهار بار یهویی رفتم اما دیوونه میشدمهمش فکروذهنم اینجاسنمیدونم راه جواب و درست چیه

از اینیستا بهتره

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
گفتم که سه چهار بار یهویی رفتم اما دیوونه میشدمهمش فکروذهنم اینجاسنمیدونم راه جواب و درست چیه

مقاومت کن چنروزو بعد اوکی میشه...

ولی ببین اینجا باز بهتر از اینستاس...ک هی اسکرول کنیو بعدشم تمرکزو صفر کنه تو طول روز

یا کلا میتونی تایمر بزاری برا گوشیت نه که فقط اینجا...کلا تایم استفاده از گوشیتو کم کن..

مقاومت کن چنروزو بعد اوکی میشه...ولی ببین اینجا باز بهتر از اینستاس...ک هی اسکرول کنیو بعدشم تمرکزو ...

من چون با کسی در ارتباط نیستم و کلن چت و ایما نمیکنم همش حوصلم سر میره و ب اینجا کشیده میشم

یهویی رفتن واسم عذابه

چیزی ب ذهنم نمیرسه

من چون با کسی در ارتباط نیستم و کلن چت و ایما نمیکنم همش حوصلم سر میره و ب اینجا کشیده میشمیهویی رفت ...

خب میدونی حقیقتا اکثریت ما تو گوشی کار مفیدی نمیکنیم

یا چت میکنیم یا اکثرا اینستا یا یوتوب یا سایت

که بین اینا سایت از همشون کم ضرر تره...اسکرول کردن تمرکز و نابود میکنه...تازشم اینجا واقعی تره... اینیستا ادمو کمالگرا هم میکنه..

درکل خواستم بگم اگه تایم استفاده از گوشست معقوله اشکالی نداره کل اون تایمو اینجا باشی

فقط حواست ب تایم استفاده گوشیت باشه وگرنه زیاد رو سایت حساس نشو

خب میدونی حقیقتا اکثریت ما تو گوشی کار مفیدی نمیکنیمیا چت میکنیم یا اکثرا اینستا یا یوتوب یا سایتکه ...

حساس شدم ک میخوام برم

اینجا داره بهم اسیب میزنه ب دلایلی

از بعضی کاربرا و....

ولی عین یه اعتیاد میمونه نمیشه رفت 

چیزی ب ذهنم نمیرسه

حساس شدم ک میخوام برماینجا داره بهم اسیب میزنه ب دلایلیاز بعضی کاربرا و....ولی عین یه اعتیاد میمونه ...

خب پس کاربریتو بده تعلیق کنه نینی یار

وقتی نتونی بنویسی کمتر میای ناخواه