2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر نفهمه آخه شوهر من 

یهویی باردار شدم ولی خلاصه نمیخوام تو‌دردسر بیافتم اینجوری که این شروع کرده نمیدونم تا اخر بارداری چی به سرم بیاد

رو ندم هم قهر میکنه زندکیو جهنم میکنه اون برام سخت تر

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
بارداری دوقلو و شوهرتم رابطه میخواد؟😳😳😳

اونم یه روز درمیون واقعا نمیتونم درکش کنم ولی فقط تو کار خدا موندم 

چهار سال بود نمیدونم چش شده بود کلا نعوظ درست حسابی نداشت این منتظره من حامله شم بعد بچه داری و روزایی سخت میلش بیااد بالا کلی دعوا و قهر تازگیا برا اایینن رد کردم دیگه چاره ندارم نه نمیتونم بگم میگه خودخواهی از اولش اینجوری بودی من باید کلی خورد شم برا رابطه منت میذاری سرم بابا اخه چه خبرهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونم یه روز درمیون واقعا نمیتونم درکش کنم ولی فقط تو کار خدا موندم چهار سال بود نمیدونم چش شده بود ک ...

واقعا که خجالت هم خوب چیزیه حتما هزار مدل جور وا جور زن حامله رو هم مجبور می‌کنه

خاک تو سرش یکم رحم و فلان

حالا شوهرم من که ۲۵ سالشه و میل جنسی بالا

خشکی واژن گرفته بودم می‌گفت میتونی میگفتم نه درد دارم می‌گفت فدا سرت نمی‌خواد حالا شوهر تو حامله ای اینجوریه 😐

واقعا که خجالت هم خوب چیزیه حتما هزار مدل جور وا جور زن حامله رو هم مجبور می‌کنهخاک تو سرش یکم رحم و ...

نه بابا شانس ندارم من تازه من کلی بدهکارشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخول نباشه راه های دیگه امتحان کن براش ک بچه ها در امان باشن

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

دخول نباشه راه های دیگه امتحان کن براش ک بچه ها در امان باشن

نه قبول نمیکنه از ماه بعد ولی دیگه نمیزارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه قبول نمیکنه از ماه بعد ولی دیگه نمیزارم

کاهو زیاد بهش بده 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

دکتر منع کرده؟اگر منعی نداره واسه چی ۹ ماه میخوای خودت و خودشو محروم کنی؟

نه قبلا لک بینی داشتم منع بود الان نه منم میکم خب کمتر واجب نیست که یه روز درمیون شفا پیدا کرد رو سر من

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جنسیتشون چیه

معلوم نیست میرم آنومالی این هفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40