ابشو وصل کردن به بینی من یه جوری اب میاد نمیدونم منشا از کجاستتتت دستمال مث تامپون وردم گذاشتم تو بینیم چون ابریزش بینیم کنترلی نداره خود به خود میاد مث اب لوله راه حلی دارید عنبر نسا دود کردم ولی قطع نمیکنه واقعیت شنا راه حلی دارید بگید
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی
منم همینم یا حساسیت داری یا سینوزیت یا سرما خوردی من سینوزیت دارم اینطورم
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بخدا راس میگم دلیل خشکی ایران هم دماغ منه ابی نمیزاره برا بقیه اصن در تعجبم اینننن حجم اب از کجا میاد معذرت تو ۵ دقیقه ده تا دستمال خیس خیس میکنه حس میکنم یه چیزی تو سرم باز شده یا خراب شده😄😄
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی