2777
2789
عنوان

دلیل قطعی اب زاینده رود مشخص شد

149 بازدید | 23 پست

ابشو وصل کردن به بینی من یه جوری اب میاد نمیدونم منشا از کجاستتتت دستمال مث تامپون وردم گذاشتم تو بینیم چون ابریزش بینیم کنترلی نداره خود به خود میاد مث اب لوله راه حلی دارید عنبر نسا دود کردم ولی قطع نمیکنه واقعیت شنا راه حلی دارید بگید 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

آنتی هیستامین

خب تا وقتی قطع میشه که دارو بخورم بعدش نمیشه که تا عمر دارم دارو بخورم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم یا حساسیت داری یا سینوزیت یا سرما خوردی من سینوزیت دارم اینطورم 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

منم همینم یا حساسیت داری یا سینوزیت یا سرما خوردی من سینوزیت دارم اینطورم

منم سینوزیت دارم یهو اب میاددد به این نمیرسه حتیی دستمال زیرش بگیرم

😂😂😂چه بانمک گفتی 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
😂😂😂چه بانمک گفتی

بخدا راس میگم دلیل خشکی ایران هم دماغ منه ابی نمیزاره برا بقیه اصن در تعجبم اینننن حجم اب از کجا میاد معذرت تو ۵ دقیقه ده تا دستمال خیس خیس میکنه حس میکنم یه چیزی تو سرم باز شده یا خراب شده😄😄

چقدر نگران بودم الان خیالم راحت شد جای بدی نیست آبش😂🥲

اره نترسید اشتباه مهندسی بوده 

🤣🤣🤣🤣🤣 منم گلودرد دارم

گلومم انگار لیز شده اب میخورم حس نمیکنم انگار گلوم بی حسه

بنظرم خوب نیستاا یکم زیاده

اصلا خوب نیست این یه مشکله انگار دور مغزنو کامل اب گرفته واقعا نمیدونم از چیه باید یه دکتر برم