2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نری دنبال درس ، این چند سال رو میخوای چیکار کنی؟بالاخره که ۳۶ سالت میشه

خب این سنی که داره میگذره رو بزار برای درست بزار برای چیزی که دوستش داری و ازش استفاده کن به بهترین روش.

خوب اون بنده خدا تا هفت سال پزشکی رو تموم کنه عمرش تموم شده رفته که

خوب مهم این هست که واسه هدف اش تلاش کرده و بهش رسیده منظورم این هست هیچ موقع دور نیست واسه شروع 

برا مردها آره، چون باید کار کنن و خرج خانواده رو بدن و اگه برن دانشگاه نمیتونن به کار و درآمد برسن، ولی برای خانمها خوبه و دیر نیست

هرچند داماد عموی شوهرم تو سن حدود ۴۰ سالگی رفت پزشکی با وجود زن و بچه ، قبلشم دبیر بود

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

واقعا؟؟برای رشته ی دندون هم‌دیر نیس مثلا؟

خودم دانشجو دندونم چهار تا از همکلاسیام فارغ التحصیل یه رشته دیگه بودن و دوباره کنکور دادن و دندون میخونن

یکی از همکلاسیام ۳۰ به بالا بود 

چرا باید دیر باشه؟

مرگ عزیزم و بعدش افسردگی

مرگ اطرافیان یا خود.کشی منظورتون هست؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نه عزیزم هیچ موقع دور نیست ما تو دانشگاه و کلاس امون یک پسری داشتیم اینقدر کنکور داده بود و پشت کنکو ...

خدایی این کارش اشتباه بود، ۱۲ سال عمرش رفت، باید میرفت یه رشته یه کاری بعد کنارش کنکور هم میداد

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷