2777
2789
عنوان

مادرم انقد دختر زاییده ک تهش پسر گیرش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم مادرا چه گناهی کردن بچه ها هرکاری کنن خودشونو توجیه میکنن و اونا رو مقصر

من خودم مادر هستم عزیزم

متوجه فرق گذاشتن میشم

مهرماه ک میشه ناراحتم همیشه وقتی لوازم نو میخرم واسه بچم یادم میوفته چقد فرق میذاشتن...

و خیلی چیزای دیگه ک پیش پا افتاده هستن ولی هیچ وقت یادم نمیره

پسر جونشون

چقدر درکت میکنم در صورتی ک خودم مادرمم و متنفر از فرق گذاشتن چون مادر خودم مارو داغون کرد توی فقر و گشنگی ۴ تا النگو سنگین یک سرویس سنگین با گشنگی دادن ب ما جمع کرد داد ب خان پسرش اونم جمع کرد رفت آلمان نگفت ننه جونم چی میکشه از دوری من آخرمم چشمش ب دست ماست ک جمعش کنیم

چقدر درکت میکنم در صورتی ک خودم مادرمم و متنفر از فرق گذاشتن چون مادر خودم مارو داغون کرد توی فقر و ...

دقیقا همین بودیم ما هم

حسرت همه چی موند تو دلمون ک جمع کنه برای آینده ی پسرش ک خداروشکر اونم دیدیم همش رو ب باد داد...

من هرگز نمیبخشمشون 

دقیقا همین بودیم ما همحسرت همه چی موند تو دلمون ک جمع کنه برای آینده ی پسرش ک خداروشکر اونم دیدیم هم ...

و خنده دار ترش میدونی کجاست ک با همه زجر و بدبختی هایی ک دادن میگن بزرگت کردیم زحمت کشیدیم خوب کسی نیست بگه مگه زن عاقل من گفتم منو بیار من گفتم عمر منو با فقر و بدبختی بگذرون  مگه من التماس کردم وقتی آوردی وظیفه بزرگ کردنشو باید میکشیدی فکر کنم انتظار داشتن همسایه ها بزرگمون کنن 

و خنده دار ترش میدونی کجاست ک با همه زجر و بدبختی هایی ک دادن میگن بزرگت کردیم زحمت کشیدیم خوب کسی ن ...

من ک اصلا انقد دور شدم بحث ب این جاها باز نمیشه ماهی یکی دوبار تلفنی حرف میزنن عید ب عید میرم...

یود و نبودشون اصلا فرقی ب حالم نداره

کلا واژه خانواده واسم غریب هست فقط بچه خودم و همسرم مهم هستن برام

فکرم نکنم منتی سرم باشه ک کاری کرده باشن

زاییدن روهمه بلدن