2777
2789
عنوان

چرا خدا کمکم نمیکنه

51 بازدید | 7 پست

از جمله هایی مثل( به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش یا خدا هوای بنده ش رو داره یا...) خسته شدم 

من شدید به کمکش احتیاج دارم چیز زیادی هم ازش نخواستم 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک کلا بعید میدونم دیگ خدایی وجود داشته باشه اصلا هیچی ازش ندیدم حتی عدالتی ک همه ازش میگن خدا عاد ...

استغفر الله عزیزم

بعضی مواقع یک موانعی توی اجابت هست باید اونارم در نظر گرفت

اینکه شک نکن خداوند عادله

اصلا یکی از اصول دین مون عدل خداست

ولی میگم باید حواسمونم به موانع اجابت دعا باشه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
مثلا چه موانعی هست

توی یکی از تاپیک هام نوشتم، چرا دعا میکنیم و به اجابت نمیرسه

اگر حوصله داری ببین

بتونم اینجا هم برات کپی میکنم عزیزم 

امیرمؤمنان علیه‌السلام فرمودند

1⃣ ادا نکردن حق خداوند

شما خدا را شناختید ؛ ولی حق او را آن‌ گونه که برایتان واجب کرد، ادا نکردید.

پس شناختتان فایده‌ای به شما نبخشید.

2⃣ برخلاف سنت خدا عمل کردن

شما به پیامبر او ایمان آوردید؛ ولی برخلاف سنت او رفتار کردید و شریعتش را می‌راندید؛

پس نتیجه ایمانتان کجاست؟

3⃣ عمل نکردن به قرآن

شما کتاب او را که بر شما فرو فرستاده است، خواندید؛ اما به آن عمل نکردید و گفتید:

شنیدیم و فرمان بردیم.

سپس مخالفت کردید.

4⃣ ارتکاب گناه

گفتید از آتش می‌ترسید، در حالی که هر زمان، با گناهانتان، بدن‌هایتان را به سوی آتش می‌برید. پس ترستان کجاست؟

5⃣ اعمال کارهای ناشایست گفتید خواهان بهشت هستید، در حالی که در هر زمان، کاری می‌کنید که شما را از آن دور می‌گرداند.

پس بهشت‌ خواهی شما کجاست؟

6⃣ شکرگذاری نکردن

نعمت خدا را خوردید؛ ولی سپاس نگزاردید.

7⃣ دوستی با شیطان

خدا شما را به دشمنی با شیطان فرا خواند و فرمود:

﷽‌ «اِنَّ الشَّیْطانَ لَکُمْ عَدُوٌّ فَاتَّخِذُوهُ عَدُوّاً»؛

«شیطان، دشمن شماست. پس شما نیز او را دشمن دارید»؛

اما شما بی هیچ سخنی، با خدا دشمنی نمودید و بی‌هیچ مخالفتی، با شیطان دوستی کردید.

8⃣ عیب‌جویی در مردم عیب‌های مردم را پیش چشم خود قرار داده‌اید و عیب‌های خود را پشت سرتان نهاده‌اید، و کسانی را سرزنش می‌کنید که خودتان به سرزنش، سزاوارتر از آنهایید».

نتیجه🔻چرا ما دعا می‌کنیم و به اجابت نمی‌رسد؟

این حدیث تصریح می‌کند که وعده خداوند به اجابت دعا، یک وعده مشروط است نه مطلق؛

مشروط به آن‌که ما به وعده‌ها و پیمان‌های خود عمل کنیم.عمل به دستورات هشت‌گانه فوق در حقیقت شرایط استجابت دعا است.