2777
2789
عنوان

بچه ها من فک میکنم ADHD دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا هم گروه شدی؟؟؟

جدی حالا که شما تخصص داری یه سوال دیگه ازتون بپرسم، آقا من خیلی کلمات یادم میره، این از چیه، مثلا یهو معادل انگلیسیش یادم میاد ولی فارسیشو نه، یا اصن یه دقیقه باید فک کنم که یه کلمه یادم بیاد، به نظر شما مشکل از چیه؟ 

همونجا که گفتید:آسپرگرها و اتیسم ها و...(سندروم داون ها).. دنیای بزرگ و بی کلکی دارن😂

من نگفتم شما داغونی 

واای چرا حرف تو دهن من می ذاری خخ 

شما هم مثل اونا یه فرشته اید 

منتها شما شیطونترید و باهوش تر همه انسانها تو طیف هستند همه 

جدی حالا که شما تخصص داری یه سوال دیگه ازتون بپرسم، آقا من خیلی کلمات یادم میره، این از چیه، مثلا یه ...

بی خیالی 

عدم تحمل یادگیری 

مهم نبودن براتون 

تورا خدا منو ببخش اینقدر ازت داره بد میگم 

شما تهران هستید؟

من نگفتم شما داغونی واای چرا حرف تو دهن من می ذاری خخ شما هم مثل اونا یه فرشته اید منتها شما شیطونتر ...

شیطون و باهوش؟ شما لطف داری به ما، نبابا از خبرا نیس😂

ولی خدایا😂😂😂 به خدا به عقب مونده ها هم میگن فرشته😂

بی خیالی عدم تحمل یادگیری مهم نبودن براتون تورا خدا منو ببخش اینقدر ازت داره بد میگم شما تهران هستی ...

متوجه نشدم، اتفاقا من درس ها رو خوب یاد میگرفتم، همیشه جز شاگرد اول ها بودم، احتمالا چون یکم وسواسم دارم،

نه نیستم اونجا. 

متوجه نشدم، اتفاقا من درس ها رو خوب یاد میگرفتم، همیشه جز شاگرد اول ها بودم، احتمالا چون یکم وسواسم ...

یکی از نشونه های دیگه هم دیر خوابیدنه خخ 

مثل خودم 

درست میگید من گفتم باهوشید 

عاشق ادم‌باهوشم 

خودم ای کیو ام ۱۳۳ بود 

یه دنیایی داره 😃

نخند به این انسانها خوب نیست واای چطور دلت میاد

من به حرف شما خندیدم، 

وگرنه واقعا همیشه احترام میذارم به همه انسان ها، 

از هر مدلش که هستن، بالاخره هر کس یه ایرادی داره، من خودمو بالاتر از هیچ کس نمیدونم، برا همین هم اجازه تمسخر کسی رو به خودم نمیدم. اتفاقا از تمسخر خیلی هم بدم میاد.