مریجییین مدیر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2483 عنوان بچه ها من فک میکنم ADHD دارم | مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 101 پست چون زیادی پر انرژیم حتی در ضعیف ترین حال ممکنپرش فکر دارم خیلی یهو عصبی میشمنمیتونم تمرکز کنم و....بنظرتون از کجا مطمئن بشمچون حس میکنم رو کارای روزانه ام تاثیر گذاشته دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹 1404/07/22 | 01:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3388 من به حرف شما خندیدم، وگرنه واقعا همیشه احترام میذارم به همه انسان ها، از هر مدلش که هستن، بالاخره ه ... افرررین شخصیت خوبی داری لایک بهت🌷🌷🌷
snowdrop_flower عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3237 یکی از نشونه های دیگه هم دیر خوابیدنه خخ مثل خودم درست میگید من گفتم باهوشید عاشق ادمباهوشم خودم ای ... جدا دیر خوابیدن ربطی به آسپرگرز داره؟! حقیقتش شما لطف دارید ولی اِی، لااقل آخرین باری که تو نت تست آیکیو ریون رو دادم جوابش 136 بود... هرچند اینجوری خیلی هم معتبر نباید باشه.
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3388 من به حرف شما خندیدم، وگرنه واقعا همیشه احترام میذارم به همه انسان ها، از هر مدلش که هستن، بالاخره ه ... مزاحمتون نباشم انگاری خوابتون میاد اخه خیلی دیر تایپ میکنی اگر بعدا مزاحمتون بشم اشکال داره؟..؟؟؟؟
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3388 جدا دیر خوابیدن ربطی به آسپرگرز داره؟! حقیقتش شما لطف دارید ولی اِی، لااقل آخرین باری که تو نت تست آ ... چه خوب در یه رده تقریبا هستیم تبریک میگم به هوش سرشارت اره دیر خوابیدن ربط داره
snowdrop_flower عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3237 مزاحمتون نباشم انگاری خوابتون میاد اخه خیلی دیر تایپ میکنی اگر بعدا مزاحمتون بشم اشکال داره؟..؟؟؟؟ خخخ، شرمنده حوصله اتو سر بردم، نه؟ 😂نه هنو تایم خواب من نرسیده، گوشیم شارژ نداشت بعدشم هنگید. از صحبت باهاتون خوشحال شدم. شب بخیر.
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3388 خخخ، شرمنده حوصله اتو سر بردم، نه؟ 😂نه هنو تایم خواب من نرسیده، گوشیم شارژ نداشت بعدشم هنگید. از صح ... نه دشمنتون شرمنده باشه اتفاقا برعکس خیلی خیلی برام جذاب بود و خوشایند گل برفی چه اسم جذابی🌼❄️🌼
snowdrop_flower عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3237 نه دشمنتون شرمنده باشه اتفاقا برعکس خیلی خیلی برام جذاب بود و خوشایند گل برفی چه اسم جذابی🌼❄️🌼 متشکر آره گل قشنگیه.. لطف داری شما. شما چند سالته؟ متولد چه ماهی؟
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3388 متشکر آره گل قشنگیه.. لطف داری شما. شما چند سالته؟ متولد چه ماهی؟ ۳۲اذرماهی گل سر سبد ماها و طبایع دوازده گانه 😃
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3388 خخخ، شرمنده حوصله اتو سر بردم، نه؟ 😂نه هنو تایم خواب من نرسیده، گوشیم شارژ نداشت بعدشم هنگید. از صح ... از قصد شب به خیر نگفتم که نری ولی انگاری رفتید حمل بر بی ادبی نذارید خیره انشالله
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3388 متشکر آره گل قشنگیه.. لطف داری شما. شما چند سالته؟ متولد چه ماهی؟ به امید دیدار مجدد شبتون خوش و پرستاره ⭐⭐⭐⭐⭐ مشتاق دیدار
مریجییین مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2483 ببین من خودم ندارم، ولی اینطور که شنیدم احتمالا دارو و یه سری روش هایی که کمکت کنه هندل کنی مشکلاتتو ممنون دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹
مریجییین مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 2483 بی قراری پاهات و یا دستات بالاست؟ اره دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️🩹